Novo leto 2020 black Moto GP Gorsko Kolo Motokros Jersey BMX DH MTB Majica Oblačila rumena MotocrossRopa Ciclismo Invierno Hombre

€8.72

Na seznam želja

Opis izdelka


Prosim sporočilo me, Če želite po meri elemente, bomo poslali povezavo za vas, da jo kupite.Mi bo oblačila, kot ste zahtevo.Kateri koli slog dodajte logotip/ime ,velikosti po meri,otroka/odraslega,5XL,6XLall je ok.Samo, da nam fotografije,mini meri količino enem kosu.Dostava info--Brezplačna Dostava: 1. Dobavni rok: 15-25 delovnih dni brezplačna dostava po Pošti post 7 - 15 delovnih dni, ki jih Express dostava (Vključno z DHL,UPS,EMS....) 2. Upamo, da prihod vaš element je pravočasno, ker Pa je mednarodni dostava, dobavni rok je zelo odvisen od kurirska podjetja in lokalne Carinskih Dajatev (če se uporablja) in povsem izven našega nadzora, ko objavljate.Če bi se vsa vprašanja, ki izhajajo iz te pošiljke, vas prosimo, da nas kontaktirate.Kot trudimo se, da bi medsebojno in pozitivno transakcij 3. Dostava vključuje poštnino ravnanje. 4. številko za sledenje bo na voljo le za Registracijo Dostava 5. Smo ladjo 6 dni v tednu, razen sobote in praznikih. 6. Paketi običajno ladja v 1 do 3 delovne dni in se lahko preverite na spletu (izključuje nedelja in prazniki) po prejemu plačila.Redkih elementov in velika naročila lahko traja malo dlje.

Plačilo: 1. Denar bookers

2. Western Union,Prenos Denarja

3. Kreditne Kartice

4. Bančno Nakazilo 5. Drugi povračilu stroškov: Če ste prejeli napačen, poškodovanih, v okvari, ali element, ki ni, kot je opisano, nas kontaktirajte v roku 3 dni za izmenjujejo ali povratni.vrne element, ki mora biti v prvotnem stanju in z vso originalno pakiranje,priročnikov in pribor.potrudili se bomo, da odpravite težave!Povratne informacije: prizadevamo si, da bi vsako transakcijo, pozitivne izkušnje in bo naredil vse, kar je mogoče, da popravi vse težave.Cenijo vaše dragocene pripombe in predloge.Vaš Pozitiven odgovor s 5 Zvezdicami, ki je duša in moč za nas, povzroči, kaj delamo, je vaše zadovoljstvo in dovoljenje celo aplavz.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Funkcija Žepi
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Vrsta Tkanine Broadcloth
Material Lycra
Sezona Jeseni
Zadrgo Dolžina Ne Zadrgo
Spol MOŠKI
Rokav Dolžina(cm) Polno

Podobni izdelki