1piece dolgo pearl bonitete beaded čipke trim poročno obleko tassel čipke okraski za čevlje okraski bela črna noga visi zavese

€9.08

Na seznam želja

Opis izdelka


Velikosti

Ime izdelka: LL1798 Širina: Približno 7 cm Pakiranje: 1 dvorišče/veliko, 1 lot je 1 barve.Funkcija: Za Obleko, Krilo, Obleka obleka Dnu Nihalo,Darila,Dekoracija za Vrečko,Poroka Čipke Božič DIY obrti itd.Opomba: Vse čipke so okrašene z roko.Element ima lahko 3-5 cm odstopanja obstajajo.Zaradi razlik v računalniški monitorji, dejanske barve se lahko nekoliko razlikuje od tistih, prikazanih.

O Ladijski

1,Brezplačna dostava za naročila, bo poslana s Kitajske post air mail ali www.fijet.si Standardna Dostava. 2,Če kupec zneska naročila več kot US$300.00, Bomo ladja z DHL ali EMS brezplačne dostave, ki bodo prišli z 4-10 delovnih dni. 3,Kitajska post air mail in www.fijet.si Standardna Dostava običajno element, ki bodo prišli z 15-30 delovnih dneh po tem, ko je objavil.Enkrat za carinske ali vremenskih problem bo z zamudo nekaj dni.To je lahko do 30-48 delovnih dni.

O vrnitvi

1,Če kupec več kot 60 delovnih dni ne prejme paket, bomo povračilo denarja za kupca. 2,Bomo povračilo kupca, če kupec vrne artikle v roku 15 dni od kupca prejemu elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.

Povratne informacije

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni. 1,Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve. 2,Če imate kakršne koli težave z našo postavke storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Debelo Podpora
Dekoracijo Biseri
Funkcija Okolju Prijazno
Uporaba Oblačila,Obleko,Dom dekoracija,poročni dekoracijo
Vrsta Tkanine Poliester
Tehnika Beaded
Postavka Št. LL1798
Širina Approx.7cm
vzorec Biseri serije
Vrsta Debelo No
Sezona Pomlad,Poletje,Jesen,Zima
Pakiranje 1yard na 1 lot (1 barva) preprosto vrečko
Vrsta Izdelka Čipke
Material Poliester / Bombaž
Dolžina 1 yard=90 cm=35.4 inch
Čipke Da,
Nastavite Vrsto No
Poreklo CN(Izvora)
seks Za ženske
barve črna,bela
Številka Modela LL1798

Podobni izdelki