Skodelico kave Sekanje Pokal (Skodelice, le), Leo Smetsers Kroglice, ki se Pojavljajo/Vanishing Fazi čarovniških Trikov Prevara Iluzije Klasičnih Čarobno Zabavno

€10.33

Na seznam želja

Igrače & Hobiji

Opis izdelka


Skodelico kave Sekanje Pokal (Skodelice, le), Leo Smetsers

Čarovniki iz vsega sveta očara svoje občinstvo s postopki -- uporaba samo skodelico in žogo.Chop Skodelice pridejo v vseh mogočih velikosti in materialov, ponavadi pa so videti kot čarovnija rekviziti.Zdaj, iz ustvarjalnega duha enega Holland najbolj ploden čarobno umetnikov, Leo Smetsers, pride pokal tako nedolžni-videti vaše občinstvo bo verjeti, da si izbral ga gor na svoj način, da pokažejo!

V vaš paket, boste prejeli popolnoma nedolžne in normalno-videti kartonske kave-pokal (vrste, ki se običajno uporabljajo za arhiviranje kavo), vendar to ni tako nedolžna, kot bi si mislili.Še bolj pomembno je, da je ni tako nedolžna kot vaš gledalcev mislim, da je!

S tem posebno Skodelico Kave Sekanje Pokal (Skodelice, le), lahko opravljajo vse klasičnih Sekanje Pokal rutine s svojo kroglice in jih videti bolj čaroben kot kdajkoli prej.

Magic s nedolžnega videza in vsakdanjih predmetov je najmočnejši čarobno lahko naredite.No, tukaj je vaša priložnost, da opravljajo eno izmed najbolj zanimivih učinkov v magic z najbolj nedolžnim in unsuspicious prop bi si kdaj zaželiš!

Leo Smetsers' Skodelico Kave Sekanje Pokal (Cups samo) prihaja v lepo polje za zaščito med prevozom.Boste prejeli 3 kavne skodelice samo.

OPOMBA: To je kava e skodelice SAMO.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Je Navodila, Vključena Da,
Značilnosti Faza
Spol Unisex
Uspešnost Obliki Faza Magic
Blagovna Znamka ZQION
Starostni Razpon Odrasli
Material Papir
Velikost One Size
Opozorilo Drugo
Vrsta Pokal

Podobni izdelki