New vroče polje rezanje Umre Dekor REZANJE KOVIN MATRICE Obrti Reliefi Scrapbooking papir obrti doma dekoracijo

€3.24

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Podrobnejši opis:

Barva: Srebrna

Konverzije: 1 cm=0.39 palec /1 inch =2.54 cm

Package:1pcs

Material: Kovina Jekla

Uporaba Za: DIY Album Album Papir, Kartice Obvestilo: Morda 0.1-0.2 cm razlikuje zaradi ročnega merjenja Prosimo, poskrbite, da vas ne skrbi, preden boste ponudbo.Visoka kakovost tankih kovinskih rezanje umre, izdelana iz 100% jekla Rezati papir, tkanine in še veliko več Dela v večini večjih blagovnih znamk, die rezanje,

Plačilo: 1. Sprejemamo vse plačilne metode, ki so navedene po www.fijet.si. 2.Izdelki stroški ne vključno z takse za postopek Carinjenja .

Dostavo:

1. Mi ladje pakete, ki po vsem svetu prek www.fijet.si uradni zraka e-poštno storitev.Bomo ladja je takoj, ko bomo lahko, ko je plačilo potrjeno.Večina paketi bodo prišli ste v čas poštnine okno prikazuje na strani, da, Ampak včasih nekje, morda bolj z zamudo, Ker je tudi odvisno od različnih državah " post office ravni storitev in carinskih uvoznih politike.Prosimo, bodite malo bolj potrpežljivi in vas prosimo, da stik z mano za kakršno koli pomoč v takem primeru.

Povratne informacije: 1.Prosim, pustite 5 star povratne informacije, če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve 2.Če se izdelki, ki ste jih prejeli poškodovane ali narobe stilov, prosimo, ne puščajte nobenih negativnih povratnih učinkov, prvi, vljudno prosimo, da nas kontaktirate,bomo ravnali z njim in delo najboljše rešitve.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Material kovine jeklo
Funkcija 1 Rezanje Umre
Funkcija 2 rezanje Umre Album
Funkcija 3 scrapbooking papir obrti doma dekoracijo
Vzorec Tipa Bag & Box
Kategorija izdelki za gospodinjstvo
barve SREBRNA
Poreklo CN(Izvora)
Uporaba Die-Cut Stroji

Podobni izdelki