Psypher prevara samo Robert Smith in Papir Žerjav Produkcije /close-up fazi kartico magic trick / trgovina / brezplačna dostava

€4.95

Na seznam želja

Igrače & Hobiji

Opis izdelka


Dodatno prevara za Psypher

"...če iščete fleksibilno, zavajajoče in učinkovit način, da bi dobili informacije, Psypher je odlična izbira. "-James Sanden, MyLovelyAssistant

Robert Smith in Papir Žerjav Čarobno ponosno predstavi Psypher.Psypher je zelo cenjen izdelek, Univerzalno Vtis, vendar večji, boljši in močnejši.Predstavljajte si, vedoč, kaj si kdo misli kadarkoli.VSAKA beseda, slika, kartice, ali mislil je napisal gledalec in veste, kaj to je, ne da bi kdaj pridejo blizu njih!

Tukaj je, kaj boste dobili:

Več materiala

Več možnosti, večje prevara za delo z. (Več kot enkrat več kot original UI)

Močnejši prevara

Po meri narejeni, da dela 20% boljši od prvotnega.

Poslovne kartice denarnice

Najbolj pokukati torbica stroškov dvakratna ta celoten paket sami.Ste dobili eno prosto...in veš kaj?Ta piha vse pokukati denarnice iz vode!Zakaj?Ker vam nikoli se ne dotikajte poslovno kartico po tem, ko pišejo o njem.

Nove Rutine

Psypher je zelo enostaven za uporabo, vendar vrgel v nekaj osnovnih kartico tehnika in routining iz B. Smith in vaše ravni prevare in vpliv, sem šel gor nekaj zareze.Seveda, če želite, da bi sedel nazaj in naj trik, storiti vse delo, pojdi naravnost naprej, to je tisto, kar je tukaj!Tukaj je nekaj rutine naučil na DVD-ju:

E-Z - Ta učinek je eden izmed najbolj čistih mentalism učinke možno s krova kartic.Vaš gledalca zahteva, da misliš na VSE kartice, v kabini, zapišite na kos papirja, in da je dal kos papirja v žep.Vsi, ki se dogaja med hrbet je obrnil; lahko celo v drugo sobo!Ko se vrnete, vas odstranjujte kartice iz škatle in kraj en obraz navzdol sim na mizo.Vprašajte gledalca, da ime kartice so samo v mislih...gledalec vklopi kartica več in to je misel, da sim!!Kartico čarobno ne bi dobili vse močnejši!

Časovni pas - Predstavljajte si gledalec misli na čas, drugi gledalec odstrani 3 karte iz kabine, ko misli, da čas je imenovan za drugega gledalca razkriva svoje kartice...uganili ste, vrednost kartice tekmo misel čas!

Ime in Kartico Redni - To je B. Kuje morilec kartico rutinsko z več, nemogoče climaxes!Predstavljajte si, ne samo da bi lahko vedeli kartico nekoga, ki je razmišljal, ampak tudi vedeti, ko MISLIJO, da "stop", medtem ko se ukvarjajo s krova.Ne samo, da jim boste povedali, ko so mislili, da ustavite, zdaj povej jim, kaj sim ti v mislih.Ne samo, da jim boste povedali, kaj sim so razmišljanja, ki jih imate obrnite kartico so duševno ustavil in ga je misel, da sim!Ne samo, da boste storili vse, kar imate zdaj mislijo, da osebe, ki je pomembno v življenju in brez besed vam razkrivajo ime za to osebo!To razburljivo in močan 4-5 minut rutinsko nima nobene navzdol čas in je vreden način, bolj kot cena je ta kit.V bistvu, to je tisto, B. Smith bi zaprl kaže z vsega sveta. (Ko mu to ni jok, solze, kri)

Poslovne Kartice Denarnice - lahko naredite karkoli želite, s tem, vse, medtem ko delili svoje vizitke!To je neprecenljivo za delovno čarovnik.Predstavljajte si, vtis potencialno stranko tako, da jih mislite na nič (ime, besedo, sliko, KARKOLI!) in ob njih napišite na svojo vizitko in jo dal v svoj žep vse, medtem ko se obrnil stran.Zdaj pa si predstavljajte, da osuplost, ko vam razkrije, da je misel!Pravkar ste jim zgodbo za preostanek svojega življenja, skupaj z dokaz za njih, da se, in pokazati drugim, ki se zgodi, da bo VAŠE poslovno kartico z VAŠE kontaktne podatke na njej.Psypher plačuje sam!

Plus - Tri dodatne postopke, psihologije, učinkovitost nasveti, pokuka in še več!!

Teče Čas Približno : 93min

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Material Plastični
Dimenzije
Opozorilo vključuje prevara in navodila na spletu
Plastika Tip PC
Blagovna Znamka Hexahedron Magic
Značilnosti Enostavno Narediti
Številka Modela Psypher prevara samo
Vrsta KARTICO
Uspešnost Obliki prevara samo
Spol Unisex
Teža (kg)
kraj izvora Kitajske (Celinska)
Velikost One Size
Je Navodila, Vključena Da,
Koda izdelka
Kategorije
Starostni Razpon 8-11 Let

Podobni izdelki