Ženske Rit Podizač Perilo Hujšanje Perilo Oblazinjeni Brezhibno Rit Hip Ojačevalec Oblikovalec Hlačke Push Up Zadnjico Seksi Hlačke

€4.12

Na seznam želja

Ženske Intimates

Opis izdelka


OPIS

✅BREZHIBNO OBLAZINJENI rit podizač shapewear hlačke z trebuh nadzora je.To oblazinjeni rit podizač trebuh kontrolnik je zasnovan za ženske, ki z ravno boki, majhni boki in ne boki. ✅IZGLEDA NARAVNO & SEKSI, ko nosite naš oblazinjeni rit ojačevalec za ženske.Brezšivne Rit podizač shapewear trebuh nadzor lahko nosite pod katero koli vrsto oblačila, tako da boste lahko uživali svoje seksi zadnjico in lepe krivulje kadarkoli in ne boste tudi zares opazil. ✅NEPREMIČNO OBLAZINJENI rit spodnje hlače za ženske.Obstajata 2 vrsti Brezhibno oblazinjeni Rit podizač shapewear spodnje hlače za ženske, Visoko Pasu/ Mid Pasu.Lahko izberete slog, ki vam je všeč.To je Neviden Mid/High vitka trebuh Nadzor Oblazinjeni rit podizač spodnje perilo za ženske. ✅Neverjetno Udobje za Vas. -- Rit podizač in kolk opremo telo oblikovalec spodnje hlače za ženske, ki so primerna za vsakdanje, je narejen z vlago wicking materiala, zato jih lahko nosite pod vse vrste oblačil.Njeni brezšivne, skriva grd izboklini. ✅Primerna za Vse Priložnosti. -- Lahko nosijo naše Womens Brezhibno Rit Podizač Oblazinjeni Hlačke Ojačevalec spodnje Perilo za VSE priložnosti -- Klub, poroke, zabave, dela, obletnice, konference, prireditve, srečanja, cosplay, festival, počitniške in kadarkoli želite videti bolj seksi.

Izmenljivem Oblazinjena

Pripravljeni, da namestite ali odstranite, enostaven za čiščenje, se lahko prilagodi glede na rit oblike, oblike, ki so najbolj primerna za svojo rit.

Visoko elastični pas

Neprekinjeno elastičnost, vzdržljiv, da ne poškodujete in ne pade dol.

Visoka Elastičnost:

Končal z a udobno oblog in raztegljiva zadaj, daje največjo dvigalo, uporabite elastičnost, da bo zadnjica bolj privlačna

Dihanje in mehko

Mehka in Zračna: iz 90% Najlon, 10% Spandex, dihanje in udobno dovolj, da bi nosili ves dan.

Nasveti

1), ki Niso namenjeni za uporabo med nosečnostjo. 2) Prosim, NE obleka s pasom, ko spi. 3) Operite s čisto vodo, preden vaš prvi uporabi. 4) Izogibajte se stiku s kožo, neposredno,priporočamo, da nosijo spodnja pod pasom. 5) Če se počutite neprijetno med uporabo procesa, priporočamo, da nastavite privijte ali zmanjšati uporabo času. 6) da, da vam pomaga dobiti vaše telo nazaj svojo nekdanjo post porodu hitreje, vam priporočamo, da ga kombinirate vadbo in kalorij nadzor z uporabo tega izdelka, boste videli VELIKO razliko v zelo kratkem času.

Povratne informacije

Prizadevamo si za 5-star storitev, ki jih navaja vnaprejšnja naše politike, naše dostava stopnja & naš dostava frekvenco.Če ste bili zadovoljni s to transakcijo, prosimo, odgovorite z vseh 5 zvezdic!Če niste zadovoljni z našimi predmete,se prosimo obrnite na nas.

Dobrodošli v naši trgovini

Da bi si ob srečno nakupovanje, potovanje v naši trgovini in bi se izognili neprijetnih aftersale vprašanja, vljudno prosim trajalo nekaj minut, da preberete nekaj nasvetov.Ti so dobrodošle, da se obrnete na nas za sporočila ali e-pošte!Dostava 1. Smo ponujajo Brezplačna dostava: www.fijet.si Standardne Dostave, ePacket, Kitajska Post Air Mail.Express Dostava: DHL, Fedex, Aramex, EMS, TNT, UPS, . 2. Kot ponavadi, smo se ponujajo Brezplačna dostava za ladje, ki jih www.fijet.si Standardno Dostavo, če želite, pošljite jih na Kitajskem post Air Mail, ePacket, pls obvestilo nas. 3. Za ePacket: na Splošno, bomo privzete ladje, ki jih ePacket za ZDA in RUSIJO, ki bo traja približno 10-30 Delovnih dni za ladijski promet. 4. Dostavo Kanada,AVSTRALIJA, velika britanija, in drugih Evropskih držav traja približno 25-45 delovnih dni. 5. Če potrebujete element nujno in želijo ladje, ki jih Express Dostavo, če ste naročilo, Preden ste plačali, pls, da nas kontaktirate za Express Dostava, bomo Izračunaj Express ladijskega stroškov za vas, in dodajajo, da bi, potem si lahko to plačilo. 6. www.fijet.si Standardna Dostava, kot običajno traja približno 25~50 delovnih dni. 7. Kitajska Post Air Mail, kot običajno traja približno 20~35 delovnih dni. 8. ePacket, kot običajno traja približno 7-25 delovnih dni. 9. DHL, Fedex, kot običajno traja približno 3~7 delovnih dni. 10. TNT, Aramex, UPS, kot običajno traja približno 2~7 delovnih dni. 11. EMS, kot običajno traja približno 3~7 delovnih dni.Naš delovni dan je od ponedeljka do sobote in od 9 do 6 pm.Ladja od NAS: 1.Elementi bodo poslani v 24 urah. 2.Ne pošiljko na Vikend in Praznike.Ladja od CN: 1.Elementi bodo poslani v 48 urah. 2.Ne pošiljko na Vikend in Praznike.Smo pozorni, da vaše naročilo, da v času, ampak prosim, ne skrbite, če se pojavi kasneje, bomo v stik z ladjarske družbe, da v stik z vami.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Funkcija Seksi Rit Podizač design povečuje buttox območje
Številka Modela 0161
Design Izmenljivem Oblazinjeni & Čipke Robom
Spol ŽENSKE
Vrsta Tkanine Broadcloth
Shapewear2 Ženske Rit Podizač s Pad Telo Oblikovalec Hlačke
Feature2 Spljoštiti trebuh z zmerno nadzor
Postavka Vrsta Oblikovalci
Ocassion Vsak Dan, Zabavo, Praznovanje, Poroka, Kažejo, Nakupovanje, Delovni
Dostava Od Kitajska, Zda
Nositi funkcijo vroče seksi body slim hujšanje S krivuljo hlačke Bombaža in Elastana, koži prijazne tkanine, dihanje
Shapewear Hi-Pas, Trebuh, Nadzor Telesne Oblikovalec Hlače
Material Nylon90%,Spandex10%
Nositi Funkcijo dating hlačke dating Ženska Brezhibno Rit Podizač Boyshort
Nadzor ravni butt shaper hlačke shapewear svetlobe briecfs kinckers z pad oblazinjeni hlačne
Dekoracijo NOBEN
Shapewear3 Oblazinjeni Hlačke Hip Ojačevalec Spodnje Perilo
Debelina STANDARD
Velikost S-3XL
Postavka Vrsta seksi rit hlačke velika rit Oblikovalci hujšanje perilo body shaper slim
Feature3 Moda perilo pad škorenjčki hlačnic ojačevalec svoje seksi Telo.
Nega ponaredek rit spodnje hlače pas trener Telo oblikovalec hujšanje hlačke washbale in reuable
Blagovna Znamka miss moly
Spolnost No
Nespodobno Sliko No
Nositi Ime seksi spodnje hlačke, tangice Izmenljivi hip pad
Hujšanje Hlače funkcija butt shaper hlačne Srednji pas,visoko elactic, W-oblika hip
barve Črna/Nude
Nadzor Ravni Podjetje

Podobni izdelki