3 kos/veliko J4 2018 J400 LCD zaslon Za Samsung Galaxy J4 J400 J400F J400G LCD-Zaslon, Zaslon na Dotik, Računalnike Skupščine

€56.31

Na seznam želja

Mobilni Telefon Deli

Opis izdelka


3 kos/veliko J4 2018 J400 LCD zaslon Za Samsung Galaxy J4 J400 J400F J400G LCD-Zaslon, Zaslon na Dotik, Računalnike Skupščine

1.Preizkušen, enega po enega, pred odpremo

2.Standardni paket", močnejše varstvo

3.Visoka kakovost, ugodna cena

Mi smo svoje modro izbiro!

Primerna

za SAMSUNG J4 2018 J400 J400F J400F/DS J400G J400G/DS

Barve

Črna, Zlata,Vijolična,LightBlue

Glavni velikost zaslona

5.5 cm

Ločljivost

720 x 1280 pik

Multitouch

Da,

QC

Vse LCD bomo test pred odpremo, jo potrdite in je najvišje kakovosti.

1. Ko je pošiljka prispela, prosimo, PREVERITE, če so izdelki v DOBREM stanju .Če kateri koli škodo paketa, vas prosimo, da ne sprejme paket in povratne informacije za nas.

2. Ne pozabite, da je preizkusiti svoj izdelek, preden ga namestite .Če ne bo, bo to težko oceniti odgovornost, če se zaslon LCD poškoduje.Prosimo preizkusite izdelek prvič, in če je problem, komunicirati s prodajalcem, v času.Če kupec ima že nameščen izdelek po povratne informacije, prodajalec ne prevzema nikakršne odgovornosti za izdelek.

3.Če obstaja kakršen koli problem, prosimo, pošljite mi video , ki kaže na sprednji in zadnji strani izdelka in procesa testiranja.Lahko vam rešitev v najkrajšem možnem času.

4. To ni lahka naloga, za nekoga, ki nima izkušenj zamenjati počeno zaslona, z uporabo te "zaslon ni okvir".Svetujemo vam, da prosite za pomoč na lokalnem popravila trgovini ali poskusite za nakup zaslon z okvirjem .Če že vztrajate, da zamenjava "zaslon ni okvir" sami, vas prosimo, dobite več informacij v spletu, da veš, kako to storiti, preden začnete, in biti previdni.

5. Vse izdelke, 6 mesecev garancije, 100% čisto nov in strogo testirani pred odpremo.Prosimo, da nas obvesti V roku 3 DNI po prejemu pošiljke, če ste nezadovoljni z izdelki (Realne slike, video posnetki in druga dokazila, ki morajo biti podane, predvsem v "QC PASS" oznako dokazati, da ste kupili postavka za nas), nato pa bomo ponudili zamenjavo /vračilo če z izdelki ne, kot je opisano.Bomo zdravljenje, da izdelki, prejetih v dobrem stanju in dobro delajo, kot je opisano če je DLJE kot 3 DNI.

6. Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporabljajo /rabljena, bomo Samo ponuditi nadomestno storitev po tem, ko smo dobili svojo vrnitev predmeta.

1.Naročilo bo poslano v roku 3 dni po tem, ko bo vaše plačilo je očiščeno.

2.Čas dostave je o 10-40 delovnih dneh, različne države različne čas poštnine.

3.Za Brazilski stranka, včasih ga bo več kot 40 dni.

4.Za Francijo in Španijo stranke ,morda 7-15 dni .

5.Ruski prijatelj, bodite pozorni: Prosimo, izpolnite sprejemnik je polno ime zaradi nove politike Russion carin.

Smo vesel, če bi nam 5 STAR Povratne informacije in pustite Pozitivne Povratne informacije o www.fijet.si po transakcije ni končan, in mi vam bo dala nekaj popust ali nekaj darilo za vaš naslednji naročila.

V: ali Je v podporo trgovini?

A: Ja, mi Smo pripravljeni na dolgoročno sodelovanje z vami, če ste trgovec na debelo, dobrodošli, da nas vprašati najboljšo ceno, obljubimo, se cena izdelka in logistika cene bo najboljši.

Q: Kako kmalu je moje naročilo odpremljeno, ko sem dal moje naročilo?

A: Ko bo vaše plačilo so potrdile www.fijet.si.Na splošno, bo to traja približno 2 dni po plačilu.To je odvisno od načina plačila, ki ste jih izbrali.

Q: Ali dobim sledenje podrobnosti, ko moje naročilo ladje?

A: Ja, po tem, ko smo dobavi blaga, nudimo številko za sledenje kmalu na www.fijet.si.Vendar pa je čas zakasnitve sistem za sledenje, zato bo sledenje podatkov je na voljo v 5 – 10 dni.

V: Kaj naj storim, če je del, ki jih prejmem je poškodovan?

O: To je zelo redko, da prejmete poškodovano, delno zato, ker imamo kakovosti test na vse naše dele, preden pakiranje.In ključna točka je, da smo pack element, ki zelo dobro, preden odpremo jih ven.To je potrebno in pomembno, da posnamete videoposnetek, ko boste razvitje paket, in to bo veljavno dokazilo, ko ste prejeli poškodovan lcd.Če ne morete zagotoviti video, nismo mogli verjeti, da je poškodovan v tranzitu, in mi ne bo odgovoren za kakršno koli škodo primerih.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Velikost Zaslona 5.5 cm
Zaslon Na Dotik Tip Kapacitivni Zaslon
Kategorija Mobilni Telefon, Lcd-Ji ; Mobilni Telefon Na Dotik
Funkcija Skupščina Zamenjavo, Popravilo
Blagovna Znamka Lehonheq
barve Zlato, Črno Vijolične Lightblue
Zaslon > 3"
Združljiv Model za samsung J4 2018 J400 J400F/DS J400G/DS
Material TFT
Številka Modela za SAMSUNG J4 2018 J400 J400F J400G
LCD Kit Da,
O Ladijski Brezplačna Dostava
Kakovost incell TFT
Združljiv Blagovne Znamke Samsung
Postavka Stanje Nova
Garancija 6 mesecev
Vrsta LCD & Zaslon na Dotik, Računalnike
Ločljivost Zaslona 1280x720

Podobni izdelki