Mačka Muca Praskanje Post Drevo z Igrača Miš najvišji Ravni Posteljo za Sproščujoč Mehko Spanja Nič Sisala za Igranje

€14.12

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Domači Dostave Mačka Pohištvo Les Izdelek Praskanje Post Stopnicah Mačka Igra Smešno Plezanje Okvir Mucek Hiša Skoki Igrača

WJ0370

AMT0065

AMT0043

V dveh oblikah za namestitev,lahko spremenite sami

Težka in trajne vlaken sisala vrv na praske post.Kot nalašč za vaš parkelj zdravje

Trmast 29.5*29,5 CM vlaken odbor znanja.Interaktivni frnikole pomaga spodbuditi vaš urha klicati je radovednost in igra lov spretnosti

Visi catnip igrača, da bi pritegnili vaš urha klicati ali mucek pozornost in spodbuditi igranje in plezanje

Subtilna barvno shemo, ki bo prilega v vsak dom dekor

Je ekonomična rešitev za zaščito vaših pohištvo, preproge in pribor (fitingi), medtem ko daje vaš urha klicati ali mucek način, da to, kar je potrebno storiti, naravno in veselo

AMT0030

AMT0045

AMT0014

AMT0005

AMT0013 velikost Izdelka: višina mačka drevo je približno 58 cm/za 22,8 cm.Velikost osnovno ploščo: približno 40*40 cm/15.7*15.7 cm.Premer viseči mreži: 40 cm/15.7 cm.Spodaj praskanje post: 40 cm/15.7".Vrh praskanje post: 30 cm/11.8", 1 vrtljiv igrača z 2 mačka, nič kroglice. (Priporočljivo za mačke do 6 kg/13.2 lb za najboljše izkušnje) Prijetno viseči mreži za Spanje in Nap Čas: Mačke radi spijo v viseči mreži.So curl telo in imajo dober počitek.Okrogla oblika je najboljša oblika za viseči mreži in višina od tal je kot nalašč za enostavno skok.Mačke radi napadajo kroglice in praskanje sisal vrvi.Da bo skočil v to, spanje v njej in igrali v njej.Neskončne zabave za njih.Smešno Mačka Igrača: Obstajata dve viseči žoge na vrhu.Dve kroglice lahko zavrtite z stolpcu.To je zelo zanimivo, da je mačka lahko stojijo na tleh ali ležati v gnezdo ujeti dva majhna žogo igrače.Lahko tudi aktivno vrtenje žogo za interakcijo z mačko.Visoka Kakovost Mačka Praskanje Post: iz nestrupeno in okolju prijaznega materiala.Tri praskanje delovnih mest, so 100% popolnoma zavit v 4 mm sisal vrv, ki se lahko podaljša življenjsko dobo mačk drevo.Več trajne in lahko traja dlje, kot normalno sisal vrvi na trgu.To lahko zadovoljili potrebe mačka praskanje narave in zaščito doma pohištvo za attracking mačke.Zamenljive Mačka Igrača: Edinstvena "Kapsula" Visi Žogo je revolucionaren design.Mačke ljubezen igrati in ugriz vrv kroglice. [Ampak 95% Mačka visi Drevo žogo zlahka razdeljeno v 3 mesec ] Zdaj, bomo lahko z lahkoto nadomestiti z našo Edinstveno "Kapsula" Žogo Design.

Za človeka, mačka plezanje okvir pomeni "penzion + penzion + en svet"

Vendar pa je za mačka, to pomeni, "drevo + zabaviščni park + nov svet"

Morate le, da bi plačilo deset dolarjev, lahko pa jih kupite zdravje in zabavno življenje.

To je vaša mačka, vendar pa so v vseh.Prosimo, da jih cenijo.

1. Postavke, poslana iz skladišča v NAS/AU/Evropo, so na voljo naslednje države: Združeno Kraljestvo, Francija, Italija, Avstrija, Nizozemska, Belgija, Luksemburg, Poljska, Irska, češka Rep., Danska, Madžarska, Slovaška, Slovenija, Švedska, Portugalska, Latvija, Estonija, Litva, Finska, Španija, Hrvaška, Bolgarija, Romunija, Grčija.

Če ne najdete vaše države, v zgornjem seznamu, se obrnite na nas.Nekaj drugih državah so na voljo tudi za dostavo.

2. O evidenci:

a.Ker je element, ki je poslana iz skladišča v tujini, pravi popis ni vedno posodobitev v času.To pomeni, da včasih izdelka, ki ste jih naročili, je že razprodan.V taki situaciji lahko naročilo prekliče ali pa sprejme nadomestni prostovoljno.Če želite preklicati naročilo, prosimo, izberite razlog za "druge".Hvala.

b.Običajno je obnova obdobju je približno 10-45 dni.Če ste pripravljeni čakati, prosim, postavite red in podaljša čas obdelave ustrezno.Bomo dali prednost vaše naročilo, ko postavka je na zalogi znova.

3. O kurirja stroški:

a.Ne bomo zaračunali kurirja stroškov, če je domače dostave, razen nekatere oddaljene povezan otokih.

b.Morate plačati kurirja stroškov, če je skladišče, ki je ne nahaja v vaši državi.

c.Ker smo dobili nekaj bi pa zip kodo nimajo dostavno službo,je naše stranke, ki niso prijetne,in ne želijo izbrati pravi razlog za preklic.Ko boste našli ne, ne moreš ga kupiti ,prosimo, obrnite na nas, da preverite, če vaš zip kodo lahko podal.

4. O obdelavi čas in čas dostave:

a.Potrebujemo 1-3 dni za obdelavo vašega naročila (pričakujejo, prazniki).

b.Čas dostave je o 5-12 delovnih dni.

c.Prosimo, bodite pozorni na informacije o sledenju in dostavo kartico.Včasih kurir bo pustil kartico, če niste doma, potem boste morali stopiti v stik z kurir družba sami.

5. Ne bomo odgovorni za svoje carine.In prosim, bodite pozorni, da vaš center za sporočila, vam bomo stik z vami, če obstaja kakršen koli dokument, ki je potrebna, ali če so obdavčena.

6. Prosimo, preverite, ali je element v očeh kurir.Če obstaja kakršen koli problem s paketa, vas prosimo, da fotografije za poškodovane polje in predmet naenkrat, saj dokazov.To je pomembno za uveljavitev odškodnine za vas.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


barve bež barve.rjava
Blagovna Znamka Hitro jjeza
Material sisal
Vrsta mačke
Poreklo CN(Izvora)
Vrste Igrača Za Mačke

Podobni izdelki