Novo 1Pc Strokovno med vrsticami Merilnik Uredbe Nastavljiv Razmak DIY Šivanje Usnja Plovila, zaradi Česar Rob Line Kompasi Lesa Orodje

€8.25

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Značilnosti: DIY usnje orodja, da uporabite metodo, ki ni omejena, uporaba priporočil za sklic igraš samo na usnje treba potegniti črto, ko se uporablja.S potrebo, da se izmerite razdaljo po potrebujete za zaklepanje, po pripravi na črti, niti, lahko uporabite diamond cut za udarec, in se lahko uporablja tudi za barve robu spremenjene linije.Tehnični podatki: Material: Ogljikovo jeklo Barva: Srebrna Velikost: 150MM,200MM,2250MM.Uporablja za : se uporablja za Obrisa vrstice, arc linij, pozicioniranje itd.Uporabite postopek dokument: 1, vrh vijaka lahko aktivni v procesu prevoza lahko tudi ven, smo lahko self-zaostritev ali ohlapno. 2, različnih akterjev na konici ostri zahteve drugačne zahteve, kot so brušenje, bolj ostra ali več krogu, lahko uporabite whetstone, brušenje, šmirgl papir in druge samo-zdravljenje.

Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, kontaktirajte me takoj.

Plačilni Pogoji:

Sprejmemo samo Depozitni In PP .

Zaradi varnostnih razlogov, smo samo ladjo naročila do dostave naslov, ki ste ga potrdili z Depozitni.

Dostava:

1.Glede Pošiljanja:

Pred naročilom vas prosimo, obrnite na nas, da potrdite svojo prednost pošiljke način.Predmeti so le pošiljajo po tem, ko je plačilo potrjeno s Depozitni.

2.Dostava Podjetja:

Če potrebujete pomoč pri izbiri hitro in zanesljivo dostave podjetja, nam neposredno in potrudili se bomo, da pomaga.

Povratne informacije:

Zadovoljstvo strank je za nas zelo pomemben.Če ste zadovoljni s predmeti, ki ste jih naročili, prosim, pustite povratne informacije.

Če niste zadovoljni s predmeti, ki ste jih naročili, prosimo, obrnite na nas pred odhodom negativne povratne informacije.Lahko delamo skupaj za reševanje spora.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Številka Modela S-0150P
Material JEKLA
Poreklo Narejeno na Kitajskem

Podobni izdelki