Brada Oblikovanje Styling Predlogo Brado Glavnik Moški Britje Orodja Glavnik Za Lase Brado Trim Predlogo Glavniki NOV PRIHOD

€4.32

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Je izdelan z visoko kakovostnih in trajnih kovinskih materialov.

Ni težko za nas, da bi prekinil in jo poškoduje.

To je moden modeliranje orodje za moške.

Specifikacija:

Barva: Srebrna

Material: kovina

Količina: 1pc

Velikost: približno 150*30 mm/5.9*1.1"

Uporaba: lase, glavnik, brada glavnik

Povratne informacije:

Spoštovani kupci, zahvaljujemo se vam za poslovanje, če ste zadovoljni z našo storitvijo, prosimo, pustite nas pozitivne povratne informacije.Naš sistem bo samodejno storijo enako za vas.Če imate kakršna koli vprašanja, se najprej obrnite na nas, preprosto zapustijo negativne ali nevtralne povratne informacije ne more rešiti problema.

Pišite nam:

Prosimo, da nas kontaktirate s komentarji, vprašanja ali predloge, ki jih morda imate, vam bomo z veseljem pomagali.Prosimo, da nas kontaktirate za kakršne koli pomoč ali vprašanja.Vsa pošta bo odgovoril v roku 1 delovnih dni.Prosimo zagotovite, da vaš poštni predal, ne bi blokirana / filtrira naše e-poštna sporočila.

Mi bi poskušali naše najboljše, da bi vam z vsako vprašanje / problem.Najprej obrnite na nas pred odhodom Negativnih / Nevtralna Povratne informacije ali odpreti vse primerih.

Smo potrdili vašega plačila, datum prenosa 2-4 delovnih dni; bomo objavili vaš projekt, po zraku poštni paket (o 18-38 dni ,predmete, ki se lahko doseže). (Nedelja,smo si dan), vendar počitnice ali če je projekt srečanja višje sile, lahko zadrži nekaj dni.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Specifikacije Normalno specifikacija
Številka Modela 20
Kategorija izdelka Zlitine glavnik - Brada
Obdelava prilagajanje Da,
uporabite 2 Lase Slog
Velikost 15-20cm
uporabite 1 Moška brada slog
teksturo materiala ZLITINE
Material Kovine
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka OLOEY

Podobni izdelki