KERUI Pet-dokazilo Infrardeči Senzor 433MHz oddajna Frekvenca Brezžični Inteligentne Hišne živali-imuniteto Detektor Nastavljivo Štetje Impulzov

€11.18

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Brezžični GSM/PSTN Doma Alarm Anti-Pet Hišne Prijazno PIR Detektor Gibanja izdelek je brezžični inteligentne hišne živali-imuniteto detektor z visoko stabilnost.Ki jih je sprejela, napredna tehnologija za obdelavo signalov,pod pogojem, super visoko sposobnost zaznavanja,funkcija samodejno prepoznal, ventil za nadzor in štetje impulzov.Detektor zazna gibanje človeškega auotomatically, ko vsiljivec prehod skozi detektor območju,in ga bodo poslali signal alarma za bujenje gostiteljice, če je gibanje.Izdelek je primeren za varnost stanovanjske hiše,vile,tovarne,trgov,skladišča,poslovna stavba, ipd.

Značilnosti

ASIC sprejel Samodejno prepoznavanje krmiljenje ventila Nastavljivo štetje impulzov Imuniteto manj kot pet 12kgs Auto temperatura osvetlitve Pošlji signal alarma z RF Nastavljiv odkrivanje razdalja Baterija je skoraj prazna navedba SMT načrt sprejel.

Parameter

Delovna napetost:DC 3V(2*AA z baterijo) Statične trenutno

Testiranje Izdelkov

Vklop za vklop in lučka LED indikator bo zasvetil za 1s, detektor, ki prihaja v stanje samo-preverite, to traja približno 30-ih, ko da je v državi normalno delo.Conner naj hodi vzporedno s steno namestili detektor na področju testiranja.LED osvetlitev pomeni detektorja je v stanju alarma.

Pet-imuniteto Funkcija

Namestite detektor na višini 2,2 m ali tako.Prepričajte se, da ni nobene prisile za hišne živali, da mimo, kot so stopnice in podobno.Opomba: funkcijo za hišne živali-imuniteto ne bo dela, če je razdalja detektorskih in hišnih je manj kot 1,8 m.

OBVESTILO

1. Prosimo, namestite in uporabite detektor v skladu s tem priročniku, se ne dotikajte površine senzor za izogibanje, ki vplivajo na občutljivost detektorja.Prosimo, izklop vklop in nato čiščenje senzorja z mehko krpo, z malo alkohola, če je čiščenje potrebno. 2. Izdelek lahko zmanjša nesreči, vendar ne smejo opravljati kot je pričakovano .Uporabnik je priporočljivo, da sprejmejo vse potrebne ukrepe za njegovo/njeno varnost in varstvo njegovega/njenega premoženja. 3. Da bi zagotovili, da lahko deluje normalno, pooblastilo je treba omejiti na ponudbo in dobili na test hoje občasno, enkrat na teden je boljši.

Package vsebino

1x Brezžični hišne ljubljenčke detektorja Gibanja(Baterije niso vključene) 1x steno

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Certificiranje CE
Odkrivanje Kota 110°
Zaznavanje Razdalje 9-18 Metrov
Začetek razdalja 150 m
Poreklo CN(Izvora)
Frekvenca 433mhz
Številka Modela HM-816RP
Blagovna Znamka KERUI
Baterija je skoraj prazna opomnik Oranžna LED ohranja na

Podobni izdelki