Elegantno Arabski Abendkleider Satena Z Zlato Aplicirano Kristalno Dolg Rokav Večerne Obleke Ženske Večerne Stranke Obleke

€76.80

Na seznam želja

Poroke & Dogodki

Opis izdelka


Za po Meri Narejeno Obleko, izpolnite format spodaj in nam ponujajo, ko oddate naročilo.Ali se obrnite na nas, mi smo vedno na vaše storitve.

1. Bankrot: ___cm/inch

2.Pas:___cm/inch

3. Boki: ___cm/inch

4. Votlo za robom: ___cm/inch

5.Skupna Višina(od glave do tal) : ___cm/inch

6.Visoke pete : ___cm/inch

Pogosta VPRAŠANJA:

1.moram drugo barvo in velikost po meri,ampak ne morem izbrati, ko sem kraj, v tem vrstnem redu, kaj naj storim?

Naše velikosti in barve so brezplačne .Vi lahko postavite tem, da s svojo zahtevo.Mi bo obleko po vaših novo sporočilo.

2. Lahko naredim nekaj sprememb na prvotni načrt ali Lahko vaše tovarne bi svoj lasten design?

Popolnoma OK !Prosimo, kontaktirajte nas, preden bi.

3.Lahko izberem drugačno barvo in velikost po meri?

Prepričajte se ,prosimo, oglejte si podrobnosti spodaj.

4. Nujne ali Hitenja, da Bi

Sprejemamo tudi rush naročila .Prosimo, kontaktirajte nas, preden vrstnem redu, da potrdite datum in z doplačilom zato,hvala vam.

5.Carinske pristojbine

V večini časa, včasih v nekaterih državah, carinik lahko strogo.mi dont odgovorna vse carinske takse, Prosimo, preverite, carinske politike na svoje mesto.

Opombe:

1. Kot pošten prodajalec, zagotavljamo obleko bo 90%-95% enako kot original slike prikazane .Če želite 100% točno enako, prosim, odpusti.Ne moremo, zato prosimo, da ne oddati naročila, če ste še vedno vztrajajo 100% podobnost.Hvala za vašo undertstanding.

2. Poročno obleko, ne vključuje nobenih accessaries, kot so veils, rokavice, petticoat v notranjosti in tako naprej.Ponudbe je samo za obleko!Če želite accessaries, prosimo, obrnite na nas!

3. Predlagamo, da se odločite, čipke, ki je bolje, da prilagodite velikost, da se prilega telesu bolje.

4. Obleka se lahko izvede v po meri velikost, barvo, obliko.Močno priporočamo, da ste našli proffessional meri, da ukrep za vas skrbno po Meri Meritve Smernica pred nakupom obleke online.

5. Ni ready - made koli obleko.Vse obleko potrebo po meri!Celotno meri izdelan proces(od datuma, ko smo prejeli vaše plačilo in meritve) bo 8-15 dni (Nujna naročila, razen) .

6. Pred oddajo naročila, prosimo, da preberete vse o naši oglasi previdno , če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, da nas kontaktirate.

Nudimo po meri narejene storitev ,velikost grafikon izdelka je standardne velikosti ,če je vaša velikost ne standardne velikosti ,prosimo, da nam sami velikosti ,nam lahko to obleko, kot sami velikosti

Od računalniških zaslonov so kromatične aberacije, še posebej med CRT zaslon in LCD cscreen, barva razlika ni mogoče izogniti, zato ne moremo zagotoviti, da barvo naših izdelkov bo excetly enako kot slike, ki si jih videl, prosimo za razumevanje.Če ste zelo zelo stroga barve, prosimo, obrnite na nas prvič, preden ste naročilo.Hvala.

Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.Hvala!

če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, vprašaj me pred plačilom ali zapustiti novo sporočilo, da me, ko prideš,smo vam bodo odgovorili v roku 24 ur.hvala

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Vrsta Tkanine Saten
Rokav Slog Redni
Vlak NOBEN
Rokav Dolžina(cm) Polno
Silhueta A-LINIJE
Dekoracijo Biseri
Dolžina Obleke Tla-Dolžina
Slike Dejanske No
Blagovna Znamka Peramally
Priložnosti Formalno Večer
Postavka Vrsta Večerne Obleke
Material Poliester
Modni Element Appliques
Pasu Naravni
Izrez O-Vratu
Zgrajena v Modrc Da,

Podobni izdelki