Veter Gor Lesenega Konja, Krožišče Vrtiljaka Glasbeno Polje Otrok Rojstni dan Božično Darilo Merry-go-round Glasbe Škatle Vrtiljaka Rojstni dan

€7.86

Na seznam želja

Doma Dekor

Opis izdelka


.

.

.

Pametna zasnova in visoka kakovost.

Dobra igrača za otroke, da prisluhnejo pod svoje starše, vodnika.

Ti vrtiljakov, da klasične g., božično melodijo, in se elegantno pretek .

Lepo melodijo, je kot nalašč, da bi lepo vzdušje na stranke ali pred spanjem.

Odlična dekoracija za caffe trgovina,knjigarna,dnevna soba,poroke in dekleta soba.

KAKO IGRATI?

Morate biti v smeri urinega kazalca, da twist na vrhu vrtiljakov,in to bo premikanje in predvajanje glasbe.

Material: Leseno Telo + Plastičnih Konj

Barva: Zlata

Skupaj Visoka: Pribl. 19 cm/7.48";Osnove Dia. : Pribl. Za 10,7 cm/4.21" (Prosimo, dovolite 1-3 mm napak zaradi ročnega merjenja.)

Paketu: 1 x Vrtljive Glasbeno Polje (Otroci morajo igrati to vrtljive s starši)

Opomba:Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

.

.

.

.

.

Carinski Žal nismo odgovorni za Carinske takse, DDV ali katere koli dodatne davke, vključene.Pošiljko pošljemo po vsem svetu www.fijet.si Standardna Dostava methord, Kitajska Post Registriranih Zraka Pošta, DHL itd.Prosimo, poskrbite, da vaše ime in naslov, ki je navedena na www.fijet.si, so pravilni.Če ime ali/in naslov napačna, v primeru vrnitve ali ne prejemu izdelka se bo na odgovorna stranka.Paketi so poslani v 5~7 delovnih dni po plačilu preverjanje.Sledenje informacij o paketih, poslanih iz Kitajske/Singapur Post, je običajno prikazani v 3-5 delovnih dneh.Če še niste prejeli pošiljko v roku 40 dni po plačilu, prosimo, vas prosimo, da nas kontaktirate.Bomo spremljali pošiljko, in odgovori, da boste čim prej.Storitev Smo opravljanju 100% zadovoljstvo strank, če imate kakršne koli težave z izdelkom, prosim, vas prosimo, da se obrnete na nas, da bomo našli rešitev v najkrajšem možnem času.Nazaj/Vračilo Vse naše elemente, ki so 100% nov in izviren, To je velika čast za nas, da ponudbo najboljših izdelkov in zagotavljanje kakovostnih storitev za vas.Bomo plačati nadomestilo, če je predmet, ki niso bile prejete v čas poštnine zagotovljeno, ali je bilo razdeljeno med dostava.

Če ste naročilo je bila zaprta za www.fijet.si zaradi morebitnih varnostnih razlogov.Vsa plačila (razen pristojbine in stroške za tretje osebe), se bo vrnil vaš račun.

.

.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Ton Število 18 Toni
Igraj Power Strani Koljenast
Funkcija NOBEN
Glasba Škatle, Obliko Drugo
Material Plastični
Številka Modela Vrtljive Glasbeno Polje
Poreklo CN(Izvora)
Glasba Pravljica
Vrsta Ročna Tip
Gibanje Drugo

Podobni izdelki