1pcs iz Nerjavečega Jekla Vrč Pivo pobakrena Moskvi Mule Vrč Pivo Skodelico Kave Pokal Vrč Cocktail Pokal Vrč Cocktail Steklo

€7.16

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


1.BAKER MOSKVI MULE SKODELICE : Brez niklja ali iz nerjavečega jekla, Čista Hrana Razred Bakra.Te skodelice so prava stvar--piti moskvi mule tako, kot je bilo mišljeno, da bo užival, z obrtniški čisto glasno bakren vrč. 100% Baker daje vsak vrč težka občutek, medtem ko je veliko bakra ročaj zagotavlja čvrst oprijem za vašo ledeno hladno pijačo.

2.IMPRESIVNO HANDCRAFTING – ROČNO GLASNO BAKREN VRČ DESIGN: Ti so resnično obrtniški Baker Skodelice.Iz uporabe velikih medenina ročaj za roko glasno design, pozornost na podrobnosti pri oblikovanju teh baker vrčkov, je neprimerljivo.

3.16 OZ ZMOGLJIVOSTI BAKER SKODELICE S ŠTEVILNIMI UPORABLJA: Predstavljajte si, srkanje ohlajeno pivo, ledeni čaji, motnega, koktajli in vode v vašo novo Čistega Bakra Vrč.Velikodušno 16 oz velika bakren vrč je kot nalašč, da imajo vaše pijač in ledenih kock, brez skrbi, izlitja.Naše baker skodelice funkcija nemoteno ustnice z varno varjene ročaj za udobje in trajnost.Ti Moskvi Mule Baker Vrčkov so enostavna za čiščenje in lepo pribor za shranjevanje.

4.DA bo VAŠE KUHINJE SIJAJ: Ti glasno baker vrčkov bo res izstopajo v vaši kuhinji in očarati svoje prijatelje.Sijoče baker zunanjost glimmers kjer je nameščena, in to je idealen rezanih za gostitelja ali stranka-metalec.Ti Moskvi Mule Baker Vrčkov so navzven lakiran, da se ohrani lesk in traja dolgo časa za razliko od drugih skodelice.

5.EDINSTVENO DARILO SET - To edinstveno darilo je primerno za vse posebne priložnosti, kot so: obletnice, naselje stranke, rojstnih dni, za njega/njo in popoln dopust darilo.

Opis

Značilnosti:

1.Ta velik moskvi mule vrč je izdelana s trajno bakra, ki ostane sijoče dolgo časa.

2.Uporaba velikan vrč, kot Moskvi, Mule vrč je zabavno način, da bo zabavno teče.

3.Ta velik vrč se lahko uporablja kot glasno baker vedro ledu.

Specifikacija: Barva: Srebrna/rose zlata Material: 304 nerjaveče jeklo Velikost: 95*85mm/je 3,75*3.35" Zmogljivosti: 500mL Obdelave: Plating

Paket vključuje:

1*pokal(drugi dodatki demo na sliki niso vključeni.)

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-2 mm napak zaradi ročnega merjenja.

Zaradi razlike med različnimi spremlja, obstajajo barvne razlike, vas prosimo, da pravi izdelek kot standard.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Certificiranje CE / EU
Funkcija Okolju Prijazno
Slog Kratek
Blagovna Znamka Aihogard
Pribor Z Nobeno
Material Nerjaveče Jeklo
Oblika Težav poiščete
Drinkware Tip Vrčkov
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Kava, Skodelice
Številka Modela JJ09912

Podobni izdelki