Božič Dnevna Soba Preprogo Otrok Preprogo Otroci Soba Dekoracijo Velika Preproga Doma Non-slip Hodnik in Spalnica Tleh ob Postelji Mat

€15.34

Na seznam želja

Preproge & Odeje

Opis izdelka


Izdelek prednost:

(1) mehko in udobno, dobro zračnost in anti-statična. (2) Enostaven za čiščenje, je mogoče oprati neposredno pralni stroj ali ročno, brez izginja. (3) Okolju prijazno tiskanje in barvanje, brez vonja, brez škodljivih snovi. (4) Trpežne in trajne, Dobra odpornost na zdrs,Zaščitna tla. (5)robovi preproge so skrbno sešiti za zagotovitev kakovosti, ter daljšo življenjsko dobo.

Velikost Izdelka:

Opomba: 1in=2.54 cm Podatki samo za referenco Prosimo, da upoštevate dejanski izdelek.

O dostavi:

1. Bomo ladja v roku 2-3 delovnih dni po plačilu uspešna. 2. Poskrbite, da vaš naslov in telefonska številka sta pravilna, preden se odločite za nakup. 3. Carinski v nekaterih državah ali regijah se bo izvajanje naključnih pregledov in vizitko, ki jo po telefonu.

Značilnosti Izdelka:

Natisnjen vzorec, okolju prijazen, brez vonja, svetlo, močan, stroj, ne blede.

Izdelek površine:

Flanela tkanine, okolju prijazno dihanje, mehko in udobno, enostavno za nego.

Izdelek spodaj:

Non-woven non-slip dnu, dihanje in non-slip In zaščito tal.

Izdelek rob:

Robovi izdelka, ki so skrbno sešiti za zagotovitev kakovosti, ter daljšo življenjsko dobo.

pogosta težava:

(1) Zaradi embalaže težave, preproge lahko nekaj gub.Tako dolgo, kot je preproga je sploščen za 1-2 dneh, nabrati izgine. (2) Zaradi različne nastavitve zaslona, dejanski izdelek lahko malo barva razlika, ob upoštevanju dejanskih predmet prejeli, hvala vam za vaše razumevanje! (3) Prosimo, dovolite zmoto 1-2 cm velikost, hvala vam za vaše razumevanje!

Prosim, ne nam slabo oceno 1 ali 2 točki, ker smo ladjo hitro, ampak v tujini dostave je odvisen od mnogih dejavnikov.Hvala vam za vaše razumevanje!

Smo iskreno upamo, da vam lahko nam dobro oceno.Potrudili se bomo, da izboljšamo kakovost naših izdelkov in storitev.Če imate kakršnakoli vprašanja, lahko klepetate z nami ali pustite sporočilo na spletu in jo bomo odpravili, dokler ne boste zadovoljni z našimi izdelki in storitvami.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Mesto Dnevna Soba, Predsoba, Spalnica ,Hodnik
Slog Evropski in Ameriški Stil
Blagovna Znamka XINJIAJIA
Pranje Slog Mehanske Pranje
Vzorec Tipa Risanka
Načini prodaje 1piece/kos
Design Tiskanje
Uporaba Komercialni
Številka Modela KJ
Material 100% Poliester
Poreklo CN(Izvora)
Dekoracijo Slog Božič
Oblika Pravokotnik
Tehnika Stroj, Ki

Podobni izdelki