Pdr Orodja Gob Glavo Vijak Na Tip S M8 Navojne Bullet Nasvet ProCraft PDR Zamenljivi nasvet Razširitev kladivo dent orodja

€12.39

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


ProCraft PDR Orodja M8 f ali palic, ki se zamenljivi nasveti.

Vse Telo Z Lakom

M8 navojne

Vijak na vrsto

Toča Nasvet

Jekla z lakom

Opomba: Dragi Prijatelj; 1 - Vse izdelke, ki jih kupite lahko predmet carinskih dajatev glede na državo.Carine so kupca odgovornost.Brezplačna dostava ne vključuje carinsko odgovornost.Različne države imajo različne carinske politike.Nekateri V državah, ni carinskih dajatev, v nekaterih državah je davek na carinsko.Prodajalec ne more nadzorovati položaj.Prosimo, da vedo, carinski postopek, ob nakupu izdelka. 2 - Prosimo, da navedete naslov za pravilno odpremno.Da bi za vaš paket, da lahko uspešno dostavljeno, se obrnite na pravo mesto ime, poštna številka in vaš dostopno telefonsko številko.To je zelo pomembno za izdelek, ki se dostavijo na hitro. 3 - Vsi izdelki so dostavi od vrat do vrat v najkrajšem možnem času.Vsi kupljeni izdelki so dobavljeni v roku 36 ur na zadnje. 4 - Prosimo, obrnite na nas pred začetkom spora.Kot podjetje, ki skrbi za zadovoljstvo kupcev, smo lahko rešijo problem hitro.

Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor.Plačilo; treba vložiti v 15 nalog za dostavo.Če ne morete plačati takoj po dražbi je zaprta, N Več, prosimo, počakajte nekaj minut in izpolnite plačila v 15 dneh.

Postavka, ki bodo dobavljeni v roku 36 ur po tem, ko je polno plačilo se poravna. 7 delovnih dni za vikend ali počitnice razlogov.Če ne morete dobiti svoje predmete v čas, se najprej obrnite na nas, mi pa Bomo preverili in reševanje je za vas kmalu.Običajno, smo odgovori e-pošti v roku 24 ur.Včasih lahko malo zamude.Vikend ali počitnice.Če ne prejmete našo pošto po 48 urah, prosimo, preverite mapo z vsiljeno ali se obrnite na druge naslove.ProCraft zagotavlja 12 mesecev garancije.So izdelki pripravljeni za odpremo ob prehodu skozi določene kakovosti kontrolnih točk.Nič poškodovan, rabljen ali problematično, so bili izdelki odpremljeni.Če je problem s proizvodnjo okvara izdelka, spremembe in odpremo nov izdelki so dobavljeni brezplačno glede na stanje zalog.Če kupec želi zamenjati izdelek za katerega koli razloga, lahko ga pošlje nazaj in izmenjavo izdelkov.Carinski in ladijskega stroškov pripada Kupcu.Pristojbina za poslati element, ki nadomesti še vedno pripada kupcu.

ProCraft Izdelki so proizvedeni v visoki kakovosti.Zelo smo prepričani v kakovost naših izdelkov.Zato, ko boste prejeli Izdelkov, kot povratne informacije, če si delite sliko in dal visoko oceno, bomo določite popust kupon za naslednji nakupovanje.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Poreklo TR(Izvora)
Številka Modela M89-8R
Blagovna Znamka ProCraft

Podobni izdelki