Enostaven In Sodoben Oltarja LED Stropna Svetilka Koridor Lučka Toplo Vhod Spalnico Lučka za Nordijsko Kvadratnih Trem Super Svetla Lučka Balkon

€34.26

Na seznam želja

Opis izdelka


>>Trgovina Uvod Dragi stranke, dobrodošli na naši "Kinwope Store".Naša trgovina vedno ohranja koncept kakovosti prvič, storitev prvič, stranka najprej.Smo vedno verjeli, da stranke, ki so najboljši prijatelji, in ki služijo naših strank je naša dolžnost.Naj stranke uporabljajo najboljšo ceno za nakup najboljšo kakovost, najboljšo storitev razsvetljavo izdelkov je naš cilj.Upam, da lahko stranke so prijetno nakupovalno izkušnjo.Najlepša hvala.

>>Ponudba

Prijazno Nasveti:

Dragi prijatelj.dobrodošli na naši Kinwope Trgovine;

A:Če kupite dve ali več naših blaga (vključno z dva), se obrnite na nas,Boste lahko dobili dodatne 3% popust;

B:In v naši trgovini je dvakrat nakup evidenco strank, v prihodnosti nakup, prosimo, obrnite na nas lahko dobite 3,5% popust;

C:Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, kontaktirajte nas, pomagali vam bomo rešiti problem, hvala vam!

Ne more prilagoditi svetlobe, barve in svetlost; vir Svetlobe, moč: 20 w; Svetilka telesa, barva: bela + črna; Material: kovanega železa, z akrilnim; Postopek: varjenje, visoke temperature peko barve, ki se Uporablja prostorih: dnevna soba, jedilnica, spalnica, hodnik, hodnika, stopnišča, ipd.; Garancija: 2 leti; >>prikaza Izdelka parametrov 1: Slika: kot je prikazano na sliki; 2: Velikost: 240 mm v premeru; 3: Barva: črna + bela; bela + črna; 4: Material: strojna oprema, barve svetilka telesa; 5: Kraj: spalnica, dnevna soba, hodnik, oltarja; predstavitev Izdelka 1: Model C sveti; Model C izklopite luči; 2: vklop luči za model G; Model G izklopite luči; 3: Model D vklopi luč; Model D ugasne luči; 4: Model H vklopi luč; Model H ugasnite luči; 5: Model E vklopi luč; Model E ugasnite luči; 6: Model obrne na svetlobo; Model izklopite luči; 7: Model F vklopi luč; Model F ugasnite luči; 8: Vrsta B zasveti; Model B izklopitesvetloba; Podrobnosti o Izdelku 1: Visoko temperaturo, naslikal železa umetnosti svetilka telesa. 2: Zgosti akril lampshade.>>Izdelek specifikacije Izdelka blagovne znamke: Kinwope; ime Proizvoda: sodobna geometrijske oblike stropne svetilke; Napetost: AC110-260V; vir Svetlobe: bela luč + topla svetloba.kot na sliki.Kakovostne in trajne.Plačilo:

Mednarodni Kupce Prosimo, Upoštevajte,

A :Uvoz dutiesm davkov in dajatev, ki niso vključene v predmet, ceno ali stroške dostave .Te stroške kupca

odgovornost.

B :Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred nakupom.

C :Prosimo, da nas kontaktirate, če imate težave v plačilo.

Pošiljke:

A :Mi ladje, paket v roku 1-5 delovni dan po plačilu jasno.

B :Uvoznih dajatev, davkov in dajatev, ki niso vključene v predmet, ceno ali stroške dostave.Kupci, ki so odgovorni za te stroške.

C :Smo samo ladjo potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš Ladijskega naslov lokacije

D :STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo,

še posebej med prazniki

E :Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank.

Vrnitev & vračilo:

A :7 dni, da nas kontaktirate in imajo na voljo 30 dni, da se vrnete na to, od datuma prejema.Če ta točka ni v vaši lasti, za več kot 7 dni, se šteje, kot se uporabljajo, in ne bomo sprostitev vaš predmet.

za vračilo ali zamenjavo.

B :Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži, in ga mora priskrbeti se nas s posebnih razlogov za vrnitev dostava številko za sledenje.

C :povrnili vam Bomo prvotno stanje elementa in vračanja, Vključno z vsemi deli in pribor po

kupec in prodajalec preklic transakcije.Ali se lahko odločite, da jo spremenite.lacement.

Prosim, ne odprete spora brez komunikacije , to je nepošteno za prodajalca .radi bi, da pomaga rešiti težave,najlepša hvala!

Povratne informacije:

A :Spoštovani kupci, zahvaljujemo se vam za poslovanje, če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosimo, ocenite podrobnosti posla (Podrobne Ocene prodajalcev) na www.fijet.si z" ODLIČNO 5 ZVEZD " in odide.

B :Naše pozitivne povratne informacije.Smo tudi, da bo storiti enako za vas.

C :Če niste zadovoljni s poslom, iz katerega koli razloga, prosimo, da ne bo hitro zapustiti negativnih/nevtralna povratne informacije.

D :se trudimo, da poskrbite, da www.fijet.si Stranka 100% Zadovoljna in odpravite vse težave za vas.Prepričani smo, thateverything bi bilo mogoče rešiti s komunikacijo.Bomo tukaj ponuditi najboljšo storitev za vas.

E :Zaradi časovne razlike, včasih jih ni odgovoru na informacije pravočasno, vendar vse e-pošte in SMS bo odgovoril v roku 1 delovnega dne.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Certificiranje UL
Število svetlobnih virov 1
Tehnika Naslikal
Vir Svetlobe LED Žarnice
Garancija 2 Leti
Značilnosti Geometrijske Oblike
barve črna
Blagovna Znamka Kinwope
Preklop Vrsta Gumb za vklop
Poreklo CN(Izvora)
Napetost 90-260V
Je Zatemniti No
Namestite Slog Površinsko nameščena
Postavka Vrsta Stropne Luči
Številka Modela Kinwope-X003
Osvetlitev Prostora 5-10square metrov
Vir Napajanja AC
Uporaba Dnevni Svetlobi
Zaključek Železo
Material Kovine
Slog Sodobno
Je Pametno Napravo No
Je Svetil Vključeni Da,
Osnovna Vrsta E40

Podobni izdelki