12V/24V RepRap MK2A 300*200*3.0 mm Heatbed Rampe 1.4 PCB Aluminija Hotbed Greti Posteljo Za MK2a 3D Tiskalnik Deli na Linearni vodnik

€12.37

Na seznam želja

Opis izdelka


Parametre: 1, postopek: PCB ploščica 2, Dejansko velikost: 314X214mm 3, Tiskanja velikost: 300X200mm 4, debelina: 3 mm 5, Barva: Črna 6,Napetost: 12V200W/24V240W Paket vključuje: brez kabla ali kabla

ROMEOU 3D (3D tiskalnik Vroče postelja) Opis:

ROMEOU 3D je poklicni dobavitelj, 3D tiskalniki Toplo posteljo in pribor izdelkov iz Kitajske.To je strokovno R&D ekipa in visoko kakovost poprodajnih storitev, da se zagotovi,, ki ga lahko kupite na zanesljiv in zanesljivo ceno.

3D tiskalnik Toplo posteljo ključne Besede: Vroče postelje(220*280*3.5 mm.12V/24V.MK3.MK2),Ogrevan posteljo,3D tiskalnik Toplo posteljo,3D tiskanje Toplo posteljo,3d tiskalnik plošča segreva posteljo,Aluminij toplote posteljo,3D Tiskalnik Toplo posteljo deli,3D tiskalnik heatbed,3d tiskalnik Deli Heatbed,Heatbed Del Dodatne opreme,3D tiskalnik Heatbed,3D tiskalnik greti posteljo pad.

3D tiskalnik Toplo posteljo Opis: ROMEOU 3D je inovativna visokotehnološka podjetja, ki zagotavlja proizvodnjo in prodajo 3D tiskalniki, ki vključujejo 3D tiskalniki, opreme, potrošnega materiala in rezervnih delov, da bi popolnoma zadovoljili potrebe na različnih področjih in regijah.Izdelki se prodajajo v več kot 30 državah in regijah.Zaradi tega ima podjetje tudi sedež in izboljšati strokovno obsežnih po-prodajne ekipe in tehnično ekipo za podporo.Ne samo da se je posvetil osebje za izvajanje delovanje spletnih usposabljanje za uporabnike, ampak tudi na kraju začetek obratovanja, vzdrževanja in drugih storitev na enem mestu.

1.O nas: ShenZhen T-Drevesa Technology Co.,Ltd je one-stop storitev za 3D tiskanja Toplo posteljo, proizvodnja, R&D, prodaja, pribor in 3D tiskanja, povezane z derivati iz Kitajske.

Vse naše 3D tiskalnik izdelki zagotavljajo globalno (po meri, oblikovanje, preverjanje) 2.Kontakt: E-mail: sales06#t-trees.com,Prosimo, uporabite # po nadomestitvi s @. 3.PLAČILA: sprejemamo naslednje plačilne metode:

Depozitni,T / T vnaprej, Paypal, Western Union.

Če imate kakršne koli druge pogoje, pls obrnite na nas. 4.Dolgo Časa Garancije: nudimo 90-365days garancija na vse artikle.Deli se lahko vrne za zamenjavo ali vračilo v garancijo.

Predmeti bodo pregledani pred odpremo.Ti bodo v dobrem stanju.Če obstaja nekaj težav s predmeti, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Vljudno prosim, obrnite na nas, preden se je vrnil vse izdelke.Vse se vrne, je treba vložiti v 90 dneh od ta pošiljka datum.Vrniti morajo biti v novo stanje(v ENAKEM STANJU kot ga je bila poslana). 5.Hitra DOSTAVA: Deli, ki bi bili dobavljeni v roku 1-7 delovnih dni.

Če nimate računa pri kateri kurirja, vam lahko pomagamo pripraviti prevoz na naši strani in plačilo ladijskega stroškov tukaj.Mi lahko ladja naše deli z DHL, UPS, FedEx, TNT in itd.na večini mest na svetu.Če vam je ljubše, vsak drugi dostava načine, prosimo, povejte nam in bomo preverite, če je na voljo.Zagotovili bomo najnižjo pošiljko stroškov. 6.CARINSKE DAJATVE & PREDAJA FEE: vljudno Prosim, upoštevajte, da je naša cena je EXW cena, ki ne vključuje ladijski promet pristojbina ali provizij.

Ko so deli prispeli na lokalnem po meri, če so bili deli zaračunane carine, ne bomo odgovorni za vse po meri ali dajatve, uvozne dajatve. 7.Kontaktirajte NAS: Naše govorilne ure so 9:00-12:00 ; 1:00-6:00pm Kitajska HK delovni čas.Ponedeljek-petek, razen počitnice.

Vsa E-poštna sporočila bo odgovoril v roku 24 ur, Trademanager bi mogoče odgovoriti v 5minutes.

Prosim, ne bo odvrnilo, če vaš e-poštni ni odgovorilo, med zunaj-poslovnih ur.

Smo zaprti, vikendi, tako da, če imate e-poštni nas v petek, morda ne bomo dobili nazaj, dokler naslednji ponedeljek.

Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, OBRNITE na nas pred odhodom negativne povratne informacije, smo odgovori e-pošto v 24 urah. 8.Domači Sodelovanje: Mi lahko vaš materni partnerja na Kitajskem z našo one-stop-dobave zmogljivosti.Če ste na Kitajskem, ste dobrodošli, da nam preiskavo.

ROMEOU 3D bo poskrbite, da vam 100% zadovoljiv odgovor.Izbira ROMEOU 3D je za vas prava izbira.

Zahvaljujemo se vam za obisk.Če imate kakršna koli vprašanja, vas prosimo, da klic ali e-poštne nas.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Blagovna Znamka DVE DREVESI
Številka Modela 314x214x3.0 mm
Poreklo CN(Izvora)
Postavka Vrsta heatbed

Podobni izdelki