Kingchuxing mSATA SSD 128GB 256GB 512GB 1TB 64 GB SATA Notranji ssd Trdi disk SSD Za Laptop Notebook namizje

€12.92

Na seznam želja

Opis izdelka


Specifikacije

Fizične dimenzije: 50x30mm Vmesnik: mSATA Uporaba: Namizni、Laptop、Ultrabook、Vse v Enem PC Značilnosti:quickness、stabilizacija、varčevanje z energijo、Izklop、Lahka teža SSD Kapaciteta: 32GB\64GB\128GB\256GB\512GB\1TB Sistem podpora: Windows10、 Windows8. 1、windows 7、Windows xp、Windows 2003、Windows 2008、DOS、Linux、Unix.Garancija: 3 leta

V mSATA vmesnik je še vedno razmeroma pogosta trdi disk vmesnik.Večina se jih uporablja v matične plošče laptop, industrijske računalnike, in nekaj namizje.V mSATA vmesnik je sedaj razvil na SATA III generacije vmesnik, ki je teoretično pasovno 6GB in dejanska hitrost prenosa do 500MB.To je shranjevanje na trdem disku, ki je primerna za računalniške nadgradnje.

Opozorilo

V mSATA vmesnik je skoraj enako kot v m.2 vmesnika.Morate paziti, da je razlika pred nakupom, in poskusite, da potrdite, da je računalnik ima mSATA vmesnik za preprečitev nakup napake.

Uspešnost Testiranja

Obstajajo razlike v branje in pisanje hitrosti različne sposobnosti, različne različico sistema windows ali računalnik model še vedno hitro razlike, zato prosimo, da z njimi ravnati racionalno.V večini krat hitrost laptop bi morala biti nižja kot Namizja.

Krmilnik uvod

mSATA uporabi trenutno odlično krmilnik SMI SM 2258XT, ki je najbolj zrel open source pogon ssd za oblikovanje rešitev.Open source rešitev, ki jih uporabljajo 60% ssd po vsem svetu.Lahko učinkovito kontrolo vročina.Da bi se izognili visoke temperature in frekvence zmanjšanje ko potrošniki uporabljajo za dolgo časa.

Uporaba scenarij

Nadzor Kakovosti

Imamo prefinjeno laboratorijev za proizvodnjo SSDs.Vsak SSD mora opraviti več strogo inšpekcijskih postopkov, preden je dovoljeno, da se dostavijo na roke, zato prosimo, da se 100% prepričani o naših izdelkih.

O Ladijski:

1,Prosimo, poskrbite, naslov , telefonsko številko, poštno številko in ime in priimek(ruski prijatelj mora biti ime in priimek) so pravilne ,pri izdelavi naročila.če ste naredili red in želite popraviti imformations , prosimo, da naročilo prekliče, in razvrstiti znova. 2,Na parceli bodo poslani v roku 1-3 dni po plačilu izbrisani. 3,Za www.fijet.si Standardne Dostave , posebne zahteve, upoštevajte, da nas obvestite. 4,DHL dostava je ne podpirajo oddaljenih območjih.(če ste spada v oddaljenih območjih, nato pa dodatna pristojbina se zaračuna) 5,Od uvoznih politik držav so različne, če carinskih postopkov, ki jih je potrebno plačati odkupne cene, kupci morali plačati tarife. 6,vljudno Prosim ne pustite us1-3 nizke ocene zaradi dostava vprašanje,če ne morete prejemati parcelo ,se najprej obrnite na nas zahteva rešitve.

Pišite nam:

1,Naš delovni čas 6:00 P. M - 3:00 A. M ( Pacifiški Čas ), od ponedeljka do sobote ,Razen pravnih počitnice. 2,Prosimo, obrnite na nas s www.fijet.si samo sporočilo. 3,Zaradi časovne razlike med državami, bomo odgovor takoj, ko bomo prejeli sporočilo . 4,Če ste stratified z našo elemente, Prosim, pustite nam svoje pozitivne povratne informacije s Fotografijami. 5,Prosim, ne pusti negativne povratne informacije, preden stopite v stik z nami.Naredili bomo vse, kar moremo rešiti vaše težave.Pošlji negativne povratne informacije, ni prepozno, če problem ni rešen.

O Garancijo:

1.Vse naše predmeti podpore, 3 leta garancije. 2.Najprej obrnite na nas, če izpolnjujejo težave, vam bomo rešitve 3.Upoštevajte, da vse, ladijski promet pristojbina za vrnitev ali exchange je kupec dolžnost.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Za Branje/Pisanje Hitrost Read200~258MB/s, Write36~44MB/s
Krmilnik SMI2258XT
Blagovna Znamka Kingchuxing
Certificiranje ROHS
Garancija 3 leta
Obratovalna Temperatura 0~70Celsius
Številka Modela msata
Postavka Stanje Nova
Temperatura skladiščenja -20~70Celsius
Vrsta Vmesnika msata
Uporaba Prenosni računalnik
Vrsta Notranji
Paket Da,
Velikost mSATA
SDD Zmogljivosti 64GB/128GB/256GB/512GB/1TB
Slog ssd
Dimenzije 50.0 mm*30.0 mm*3,5 mm
Nand Flash Tip TLC
Teža 50g
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki