TX-850 Detektor Kovin, Iskanje Tuljavo TX850 Zlata Kopač Iskanje Tuljavo 11inch / 12 inch/ 15-palčni Odkrivanje Tuljava

€57.81

Na seznam želja

Opis izdelka


Nov Prihod Seach Tuljavo/Iskanje Tuljavo/Odkrivanje Tuljavo Za TX-850 Detektor Kovin Zlata Kopač Zaklad Lovec Zaklad Iskalec TX850

Navodilo:

To je 12-palčni iskanje tuljavo za Detektor Kovin TX850 Model, razsežnost je 30*33 cm.In razsežnost 15-palčni iskanje tuljava je 28.5*38 cm

Seznam Vsebine:

1x TX-850 iskanje tuljava

==================== Druga Obvestila,==================

Plačilo:

* Sprejemamo DEPOZITNI in alipay tukaj. * Sprejemamo tudi Paypal, T/T, Western Union, MoneyGram, itd.Vljudno prosim, kontaktirajte nas, če želite uporabljati ta plačila.

Dostava:

* Ne bomo ladjo, ta izdelek z Singapur /HK/ China Post Air Mail ali drugi poceni in dolgoletni dostava načine.Ker so težko slediti in bo trajalo več časa.Še posebej, niso tako varni.

* Bomo uporabili FedEx/DHL/UPS/TNT/EMS za hitro in varno plovbo.Uporabili bomo najbolj primerno, da tisti, ko kupite izdelek.

* Pred odpremo, bomo paket vsak proizvod dobro za vas.In prosimo, preglejte paket, ko ga prejmete.

* Kot baterij pripadajo nevarnega blaga,ki niso na voljo za letalske pošiljke zdaj.Za predmete, ki vključujejo baterij v naši trgovini, vam ne bo dal baterije v paket za pošiljanje.Lahko kupite baterije na svoje mesto prosto.Vljudno prosim upoštevajte to.

* Če imate posebne zahteve za ladijskega prometa, prosimo, da to sporočite vnaprej.

Garancija:

* Ponujamo 12 mesecev Garancije za vse naše izdelke!

* Če niste zadovoljni z našimi izdelki ko jih prejmete, jih, prosimo, vrnite v roku 7 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Obrnite se na nas, preden boste vrnili.

* Če element je v okvari v 1 mesecu za izdelek razlog, poslali vam bomo nadomesti rezervni del brez dodatnih stroškov, ali ponuditi nadomestilo po tem, ko smo prejme okvarjenega izdelka.

* Če element je v okvari po 1 mesecu, še vedno lahko pošljete nazaj k nam.Bomo rešitev za vas brezplačno in ga poslali nazaj v vas, vendar vas naj nosi ladjar stroškov,..

Opomba:

* Če ste zadovoljni z našimi blaga in storitev, vas prosimo, da nas s Petimi Zvezdicami pozitivne povratne informacije, naslednjič, ko boste dobili $1 popust za vsak izdelek.Če pride do težave, vas prosimo, da nam v času, kot tudi.Potrudili se bomo, da vam pomagajo rešiti to.Prosim, ne nam negativnih povratnih informacij brez predhodnega obveščanja.Upam, razumevanje in hvala vnaprej.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Poreklo CN(Izvora)
DIY Dobave ELEKTRIČNI
Blagovna Znamka TIANXUN
Certificiranje CE
Z LCD Zaslonu, Ali Ne Da,
Vrsta Napajanja Na Baterijski Pogon
Številka Modela TX-850

Podobni izdelki