Glamm Lady 2020 Seksi Pridelka Vrh Čipke Tiskanja Kratki Zgornji Deli Oblačil Za Ženske Camis Backless Priložnostne Tank Top Modni Ženski Ropa Mujer Nova

€13.46

Na seznam želja

Vrhovi & Tees

Opis izdelka


Kako vem, katera velikost, da bi?

Izberite velikost, ki najbolj ustreza vaši največji meritev (prsi, pasu ali kolka).Če ste med velikosti, je običajno najbolje, da bi večjo velikost, tako da boste imeli prostora za premikanje, ali nekatere spremembe je mogoče enostavno izvesti.

1. Bankrot

Naj vaše roke visijo seveda na vaši strani.Imeti nekoga, ukrep ste z merilno; trakom, vzporedno s tlemi.Ima vaš prijatelj ukrep pod pazduhami, okoli hrbta in po največjem del vaše prsi.Prepričajte se, merilni trak je topel, vendar ne strnjeno.

2. Pas

Ukrivijo na eni strani, da bi našli mesto, kjer je vaš pas, seveda gub.Ukrep ta spot; to bi moralo biti prav pod vašo ladjo l.Hranite merilni trak je vzporedna s tlemi in topel proti kožo, vendar ne potegnite tesen.

3. Kolk

Stand up naravnost z nogami skupaj.Imeti prijatelja ukrep, nad boki in zadaj, po največjem delu.Prepričajte se, da merilni trak je vzporedna s tlemi.

Če sem da, lahko pošljete mi postavka fotografij brez vodni žig?

Seveda, Smo lahko poslali postavka fotografij brez vodni žig, če želite, vendar morate, da nam poveste, ko je vaše naročilo.

Naredite padec ladijskega prometa?

Da!bi mi spusti dostava po vsem svetu za vas, samo da v vaših strank naslov ob oddaji naročila.

Lahko sem mešanje barv na istem slogu predmet?

Ja, ponavadi so veliko predmetov, so nekatere različnih barv.Torej, če želite, da se pomešajo v različnih barvah, prosimo, pripombo barve, ki jih želite, in ko je vaše naročilo.Če ne, bomo ponavadi samo poslali postavka barve, kot je prikazano, da vam naročilo.

Dostava:

Postavka bo ladja, ki jih na Kitajskem Post Registed Air Mail brezplačno, in kot običajno boste prejeli na 15-26 delovnih dni (ne vključuje vikend in praznik).Včasih pa gre za 25 - 30 dni in več, za oddaljenem področju.Ki je odvisna od tovora v različnih državah.Podpiramo tudi naslednje način dostave.

Vrne & Garancija:

Nadomestila izda le, če je postavka DOA in jih ni mogoče nadomestiti z DEPOZITNI.Če je tako, Prosimo, obrnite na nas s 5 dni, odkar ste prejeli predmet in in se vrnili k nam v 30 dneh od dostave datum za zamenjavo ali vračilo kupnine.

Vrnitev ladijski promet pristojbina je odgovoren kupec, razen če vrnitev je zaradi naše napake.In vsi, ki NISO prodajalec vrne napako za vračilo veljajo za 20% ponovne naselitve pristojbina.

Če morate vrniti se, prosimo, obrnite na našo customer service zastopnik, nam podrobno problem in nam pošljete nekaj fotografij za potrditev.

Povratne informacije:

Smo spletna trgovina, vsak povratne informacije so za nas zelo pomemben.Cenimo vaše pozitivne povratne informacije po potrdili vaše naročilo.Naš cilj je star storitev in želim, da bi bili srečni.Če se ne bodo zadovoljili z našim izdelkom ali storitvijo, prosimo, obrnite na nas prvič& nbsp;preden odprete spora.Prepričani smo, da vse stranke, ki so nekako srca, in katero koli vprašanje bo rešeno v okviru dobre komunikacije.Zaupajte nam!

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Oblačila Dolžina Kratka
Vrsta Tkanine Broadcloth
Slog Seksi Priložnostne Vrhovi
Dekoracijo Čipke Tiskanja
Številka Modela SY006
Vzorec Tipa Tiskanje
Dolžina Short
Sezona poletje obreži zgoraj
Priložnosti Stranka Klub Tank zgornji del
Poreklo CN(Izvora)
Vrhovi Tip Camis
Spol crop zgornji del ženske
Material Spandex
Starost Starosti 18-35 Let
Blagovna Znamka Glamm Lady
barve Cvetlični

Podobni izdelki