Luksuzni Usnja Flip Case za Huawei P30 P40 Mate 30 Pro Plus, Lite P Smart Z Y9 Prime 2019 Čast 10i 20 30 30-ih 8x Denarnice Pokrov

€3.91

Na seznam želja

Opis izdelka


Luksuzni Usnje Magnetni Flip Primeru Telefon za Iphone Xr Xs Max X Kartice Denarnice Držalo, Stojalo ovitek za Iphone 8 7 6 6s Plus Etui

Luksuzni Denim Usnja Flip Case za Huawei P30 Mate 30 Pro Lite P Smart Z Y9 Prime 2019 Hono 10i 20 8x Magnetni Denarnice Knjigo Kritje

Opcijski model:

za huawei p40

za huawei p40 Pro

za huawei p40 pro Plus

za huawei p30

za huawei p30 lite

za huawei p30pro

za huawei mate 30

za huawei mate 30 lite

za huawei mate 30 pro

za huawei P Smart Ž/Y9 Prime 2019

za huawei Y9 2019

za huawei HONOR 20

za huawei HONOR 10i/ČAST 20i

za huawei HONOR 8X

za huawei HONOR 30

za huawei HONOR 30s

za huawei HONOR 30 pro

Nasveti > > >>>

1. Obstajajo različne velikosti na izdelek povezavo.Vljudno prosim izberite pravilno velikost .

2. Če imajo različne barve ,preverite, ali izdelek slike vseh barv ,nato izberite slog, ki ga potrebujejo .

Opis Izdelka >>

1. Meterial--Denim Usnja & Mehko TPU Pokrov

2. Luksuzni Design Magnetni Denarnico, Telefon Primeru

3. Shockproof Celotno Telo, z Režo za Kartico sim

4. S 4 barv, da izberejo

Nad 2 kos je želeno ,in bo dobil toliko kot 5% popusta

Dragi prijatelj,Opazili, da je to, preden bi : 1 .Za ruske Kupce , Prosimo, ponujajo sprejemnik je Polno Ime : Ime; Ime Očeta; Družinsko Ime. 2 .Ko prejmete blaga, če se izdelki, zdrobljen ali ne izpolnjuje s tem, prosimo ne odpirajte spora,prosim Stik z nami , smo rešili vprašanje za vas v najkrajšem možnem času.

Na debelo ,vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki je le 3-7 dni fo pridejo.več naročite,večji popust boste dobili.Za padec ladijskega prometa ,smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne bo pustil informacij o nas, če ste " d rad. 1. Kako dobiti informacije o sledenju?Sledenje informacij bo na voljo v 5-10 dni po tem, ko je bila prihajajo ven.Pišite nam, če imate težave v sledenje podatkov. 2.kaj pa, če dobiš proizvode z napako ali ne prejmete izdelka v varstvo časa?Če niste zadovoljni z izdelki, ki jih prejmete ali ne prejmete , se obrnite na nas takoj, ko ga prejmete, preden odprete spora.Mi bo dala najboljšo rešitev.

O izbiri logistiko, načine

1.Brezplačna dostava:"Kitajska Post Oridinary Majhne Paketni Plus"in" Yanwen Gospodarske Air Mail ",brez logistiki sledenje podatkov po parceli levo Kitajskem.In čas dostave je daljše kot pri drugih logističnih načine.

2.Dodaj denar:"www.fijet.si Standardna Dostava"in "China Post Registriranih Air Mail",z logistiko sledenje podatkov ter čas dostave je še hitreje kot "China Post Oridinary Majhne Paketni Plus".(Španija,ruski Frderation,Ukrajino,Belorusijo, lahko izberete "www.fijet.si Saver Dostava".)

3.Drugi:"www.fijet.si Standardna Dostava" je www.fijet.si uradni logistika način,in kupec je nakupovanje zaščito z www.fijet.si platformo.Najboljša Reklama!!!

POVRATNE INFORMACIJE IN STORITEV: 1.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve,prosim, pustite vaše postive povratne informacije in 5 zvezdic. 2.Če ne boste zadovoljni naših izdelkov,pls obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije.zagotavljamo vam bomo 100% slove nobenih težav za vas in da ste zadovoljni. 3.Nam je mar za naše cenjene stranke,in bodo vedno poskušali pomagati,upam, da se vzpostavi dolgoročno poslovanje z vami.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Združljiv Huawei Model P30 Pro
Združljiv Blagovne Znamke Huawei
Vrsta Flip Case
Material
Design Navaden
Barve
Značilnosti huwei hawei p40 P40LITE PRO Coque pribor Capa Etui Funda carcasa
Blagovna Znamka Zhonglibao
Mešani bi Padec Ladijskega prometa na Debelo
Funkcija
Velikost 6.1

Podobni izdelki