YCK Original 177310-30 AA Smerniki LED Driver Modul računalnik 177310-30AA 169909-00 AB 16990900 rabljeno vozilo svetlobe dodatki

€17.96

Na seznam želja

Avto Luči

Opis izdelka


Prijazno Opomnike

Paket vključuje 1X original in se uporabljajo LED Driver modul, Izdelek slike na tej strani so le za vašo referenco,rabljenih predmetov izgleda malo drugačen zaradi Leto proizvodnje in praske,vprašajte nas če imate kakršna koli vprašanja.

Vgradnjo

Prosimo, potrdite, se element številka dela "177310-30 AA / 169909-00".Če je vaš element številka dela je nekoliko drugačen, to ne bo primerna za vaš avto.

Garancija

1. Predmeti bodo pregledani pred pack gor, če ste prejeli poškodovan element, prosimo, kontaktirajte nas čim prej,lahko izberete vračilo kupnine ali sprememba na novo, po pogajanjih. 2.postavka barve prikazane na fotografijah je lahko nekoliko drugačna, na drug računalnik, monitor,hvala za vaše razumevanje.

Povratne informacije

Najlepša hvala za izbiro nas.Vaš pozitiven komentar je zelo pomembno za naše podjetje,če ste zadovoljni z nami, 5 star povratne informacije bo zelo cenjeno.Hvala.

Pogosta VPRAŠANJA

O pošiljki

1. Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 24 ur, običajno na Kitajskem delovnih dni po plačilu potrjena. 2. Večino postavk, ki bodo dobavljeni z www.fijet.si Standardna Dostava / ePacket / China Post Registriranih Air Mail, itd. 3. Pravi naslov (Vključuje Zip Kodo in Telefonsko Številko), je zelo pomembna za dostavo pošiljk.

Čas Dostave

Rusija / ZDA , Približno 15-25 dni.Evropske , Približno 15-30 dni.V Kanado / Avstralija, O 18-35 dni.ZA druge države, O 18-39 dni.Če potrebujete element nujno,prosimo, plačati za ladijski promet pristojbina, da izberete fast shipping, kot so DHL, www.fijet.si Premium Dostave,traja približno 4 -15 dni.

Zgodba Blagovne Znamke

Smo Poklicni Smerniki Deli Dobavitelj z več kot 5 let izkušenj ,če ne vidite element, ki ga želite,prosimo, pošljite nam postavka sliko,bomo poskušali naše najboljše, da ga našli za vas.Hvala, ker ste.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Blagovna Znamka YCK
Ime Modela 177310-30 AA
Pošiljko brezplačna dostava za veliko držav
Za Avtomobilske Žarnice Žarometi
Vrsta Vtičnice H1
Drugi debelo Avto svetlobe dodatki
Barvna Temperatura 4300K
Postavka Vrsta Balastne
Certificiranje NOBEN
Proizvajalec hella

Podobni izdelki