YuryFvna Potovanja Darila Flatiron Building Figur, New York, ZDA Kovinski Modeli Kip Ročno Umetnost Obrti Namizni Doma Dekoracijo

€13.41

Na seznam želja

Doma Dekor

Opis izdelka


Tema: Flatiron building model Neto Teža: 0.25 kg/kos Velikost: 9 cm(L)*7 cm(W)*18 cm(H)/3.5"*2.7"*7" Barva: Antično Bronasto Material: Legirano Značilnosti: 1. To je dobra dekoracijo za vaš dom. 2. Gradi skrivnostno in vintage vzdušje. 3. Prav tako lahko jo pošljete prijatelju kot lepo darilo.

1. Padec ladijskega prometa in veleprodajnih naročil, so podprte.Debelo naročila: vljudno prosimo, da nas kontaktirate, da se ceni na debelo.Padec dostava za naročila: vljudno prosim, pustite opombe padec ladijskega prometa naročila v naročilo,tako naše colleauge, da bi lahko videli, da je in bo, ne vključujejo račun in naši trgovini informacije itd.. 2. Kako naj storim, če predmetov je zlomljena ali poškodovana ali manj ali ni mi všeč?Vljudno prosim, obrnite na nas najprej pred pisanjem, pregled ali odpiranje spora.Lahko bi povračila denarja ali poslati nova postavka za vas. 3. Ni nobenih carinskih dajatev?To je osnovna dolžnost državljanov, da plačujejo davke v skladu z lokalno zakonodajo.Prosimo, plačilo carinskih dajatev v skladu z lokalno politiko.Hvala!

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Tema Arhitektura
Slog Starinsko Imitacija
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Flatiron Building Model
Primerno za Doma,Urad za okras,darila,Spominki
Material Kovine
Blagovna Znamka YuryFvna
Drugo dom dekoracija dodatna oprema,doma dekor

Podobni izdelki