Multi-Funkcijo Brezžične Fotoaparat Objektiv Signal Detektorja LDRF-DT1 Detektorji za Brezžično Kabel Kamere / JT Naprave / Locator / GPS

€11.85

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


LDRF-DT1 Brezžični Signal Kamere, Detektorji za Brezžično Kabel Kamere / JT Naprave / Locator / GPS

Značilnost: 1. Obstajajo različne zaznavanje in alarm metode za potrebe v različnih krajih.In to lahko zazna brezžično kamero z brezžično frekvenčno odkrivanje funkcijo.

2. Dectecor lahko scan skozi rdeče visoko svetlobe, da bi našli različne žične ali brezžične kamere, ki jih je težko meriti s prostim očesom.Medtem, odkrivanje objektiv je izdelan iz posebnih materialov in natančnost, da bi našli fotoaparat je 100%.

3. Odkrivanje frekvenčno območje lahko doseže 1MHz-6.5 MHz, učinkovito lahko zazna brezžično kabel kamere, JT, lokator, signal GPS in druga oprema.

4. Občutljivost lahko prosto prilagodi tako, da je hitreje, da bi našli vir za radio.(radio občutljivost prilagoditev: štiri faze prilagajanja lučka LED zaslon lahko poveča občutljivost razširiti obseg zaznavanja ali zmanjša občutljivost za skrajšanje obseg zaznavanja.)

5. Brezžično zaznavanje ima različne pozive vključuje zvočne pozive, vibracije nasveti in LED luči nasveti.In to lahko priključite slušalke z bolj prikrit način za odkrivanje.Medtem, z brezžično kazalnik moči signala, lahko hitro položaj signal vir.

6. To lahko neprekinjeno deluje že več kot 10 ur, ne da bi zamenjali baterijo s polnilnikom.S funkcijo anti-sledenje, anti-prisluškovati, anti-skrivaj posnetkov in odkrivanje brezžični signali!To lahko zazna tudi to, ali je nameščen v vozilo tako, da je nekdo slabo.Mini - odkrivanje instrument, s strokovno priporočilo je praktičen in udoben!

Specifikacija:

Postavka Vrsta: Signal dectector

Odkrivanje Frekvenčni Razpon: 1MHz-6.5 GHz

Polnjenje Napetost: 5-6V DC

Brezžično Zaznavanje Frekvenca: 1MHz-6.5 MHz

Brezžično Zaznavanje Razdalja: 5 cm-10m (odvisno od fotoaparata prenos moči)

Iskanje lokacije: Laser obiščite razdalja: 5 cm-10m (rdeča utripajoča lahko priznajo prostim očesom)

Napajanje: 3,7 V 400mA

Poraba toka: 8mA

Odkrivanje Valovna dolžina Laserja: 920nm

Optične Leče: Posebni filter

Alarm Način: Laser obisk, vibracijski alarm, zvočni alarm, svetlobni alarm, tihi alarm (s slušalkami)

Package Seznam: 1 x Fotoaparat Detektor 1 x Slušalke 1 x Adapter 1 x Navodila za uporabo

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Blagovna Znamka YOUTHINK
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela bug finder

Podobni izdelki