Potovanja Klin Noge Footstool Napihljive Blazine Noge Blazino Ostali Blazino Blazine Lahek In Prenosni Noge, Se Sprostite Stopala Orodje

€10.79

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Opis:

--Enostaven za Uporabo: najnovejše napredne dvojni zračni ventil za enostavno inflacija in deflacija.To je samo napihnjen zgornji ventil za zrak, in ga je mogoče odvajati, ki jih preprosto spustite nižje plasti ventil - ni treba skrbeti za uhajanje zraka v zračne blazine, vodnem bazenu, in ne frustracije, zaradi katerega koli težko izpušnih plinov.Enostavno napihne z usti ali črpalko.

--Vsestranski Design: Vsestranski obliko, ki se odlično obnese, ko spi, leži ali sedi za podporo in dvignite noge in kolena, da se sprostite v vratu, ramenih, hrbtu, in nenormalno telo tlak.

--Praktične za Uporabo: Dvig noge lahko pomaga, da se prepreči krvni zastoj in krčne žile.To ne samo, da zmanjšuje bolečine, ki jih povzročajo noge las, ampak tudi ohranja vaše telo v najboljši položaj za boljše okrevanje.

--Udobno za Uporabo: žametni coated PVC, ki je prijetno na dotik, stroj in enostaven za čiščenje (obrišite z vlažno krpo).

--Ventil Načrt: novi ventil oblikovanje je enostavno napihne in deflacijo v pisarni ali doma uporabljate, zaradi česar je enostaven za potovanja, prihrani prostor in je lahko preprosto napihnjene kadar koli in kjer koli je potrebno, z zložena velikost približno 10*20*16inch.

Specifikacije:

Specifikacija:

Ime: PVC Napihljivi Noge Blazino

Velikost: približno 10*20*16inch

Material: PVC

Barva: modra

Paket Je Vključeno:

1*Napihljivi Noge Blazino

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Funkcija Napihljivi
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Napihljivi Noge Blazino
Del Noge
Teža 0-0.5 kg
Vzorec Tipa Trdna
Uporaba Potovanja
Oblika Pravokotnik
Polnjenje Votla Vlakna
Tkanine, Štetje Drugo
Material PVC
Razred Kakovost
Nastavite Vrsto Da,
Niti Štetje Drugo

Podobni izdelki