Preizkušen Prvotnih 12" A1534 LCD Zaslon Stekla za MacBook Retina Prenosnik LCD LED A1534 Zaslon 2016 2017

€246.10

Na seznam želja

Prenosni Deli

Opis izdelka


Pogoj: Uporablja 98 Nove , O riginal, Preizkušen in 100% deluje.Izdelek Stanje: na Zalogi Garancija: 3 mesecih Bomo test vsak zaslona, preden ga pošljejo na vas.Za namestitev, vljudno prosim opazil: 1, Strokovno pomoč, je zelo predlagamo.Prosimo, vprašajte izkušene tehnik za namestitev zaslona za vas. 2, Test zaslona na vas dobili zaslon pred namestitvijo. 3, ne pozabite, da odstranite zaščitni pokrov film na hrbtni strani. (Tam so zaščitnih folij na obeh straneh) 3, Bodite previdni, ne pritisnite da, težko je, vse malo crack, bo črti na zaslonu.Toplo Nasveti: Ker je LCD-je krhko, in vrednost zaslon ali motherboard je razmeroma visoka.Da bi zagotovili, da ni problem, ko ste prejeli blago, prosimo, vzemite si trenutek, da ustreli razpakiranje video.To je najboljši način za zaščito vaše popolne in pravilne prejemu blaga.Če je zunanjost škodo, ki je našel med razpakiranje proces, prosimo, navedite vaše razpakiranje video povratne informacije, da nas v času in bomo ročaj za vas.Če je škoda, ki jo povzročijo osebnih človek, prosimo, nositi sami, prosimo, da vedo, hvala vam za izbiro nam in vam želim srečno življenje. Preizkušen Prvotnih 12" A1534 LCD Zaslon Stekla Za MacBook Retina Prenosnik LCD LED A1534 Zaslon 2015 2016 2017

Sprejemamo Alipay, PayPal WebMoney (WM), TT, Western Union, QiWi Denarnice, Brazilija Boleto, Sofort Bančništvo.

Mi lahko ladja na svetu Preko Hitrih Express Pošiljanja: Hitro Express pošiljko (DHL, EDS.) Boste prejeli vaš paket v približno 5-7 dni po tem, ko smo se potrdi pošiljko.Predmeti se takoj odposlano, običajno v roku 3 delovnih dni po plačilu dopolnjene ali izbrišete.

Prosimo, upoštevajte,: DHL zaračuna daljinsko pristojbine na oddaljenih območjih.Če želite izvedeti, če vaš območje je oddaljeno območje, lahko se posvetujte s DHL ali stik z nami za vaše vprašanje.Na primer španskih Kanarskih Otokov območje je oddaljeno dostavo obseg DHL, prosimo, sporočite. (EMS ni mogoče poslati) To je dodatna naboja, ki DHL mora polnjenje, ki niso vključeni v stroške pomorskega prometa.DHL stroškov metoda: dostava + daljinski takse, Če svoje mesto, poštna številka, je v samoti, vas bomo obvestili, če boste morali plačati oddaljeni pristojbina.Če niste odzvali, bomo poslali EMS privzeto, prosimo, vem, hvala.

Prosimo, pišite nam v roku 7 dni po prejemu, v zameno za vračilo ali zamenjavo.Plača kupec vrniti, ladijski promet pristojbina.Če iz kakršnega koli razloga del, ki je prispela v nezadovoljivo stanje.prosimo, da nas kontaktirate na www.fijet.si.Vam bomo odgovorili v 24 urah, razen če med vikend ali počitnice.Kupljeno po pomoti, se lahko tudi vrne, vendar velja 25%, obnavljanje pristojbina in ladijski promet in manipulativni stroški so nevračljive.Elementi za vrnitev, mora biti ustrezno pakirani, da bi prejeli povračilo.Če se vrnili LCD-je, ki so poškodovane zaradi embalaža/logostics , in vsi bodo izgube krije kupec. ( Bomo ustrelil razpakiranje video kot dokaz. ) Vrnjeni izdelek mora imeti naša garancija oznaka in ne more biti odtrga zasebno.Če se vrne element, ki je ni nalepka, ne bomo povračilo to.Ne pozabite, da ne smete popravilo izdelka brez dovoljenja!Če kupec popravi izdelek brez našega dovoljenja, ne bo mogel pridobiti poprodajne garancijski servis, prosimo, da se zaveda, hvala.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Blagovna Znamka sheli
Ločljivost 2304*1440
Poreklo CN(Izvora)
1 Sijajni
Vrsta Prenosnik LCD Zaslon
Združljiv Blagovne Znamke Samsung
Številka Modela Za A1534 LCD Zaslon
Sestavnega Dela Vgrajen Kabel
Uporaba Prenosni računalnik

Podobni izdelki