Kuhinjski Pripomočki Iz Nerjavečega Jekla Loncu Jed Imetnik Rack Parnik Polica Za Pladenj Za Kuhanje Nastavljiva Dolžina Kuhinji Shranjevanje

€8.21

Na seznam želja

Opis izdelka


Kuhinjski Pripomočki Iz Nerjavečega Jekla Loncu Jed Imetnik Rack Parnik Polica Za Pladenj Za Kuhanje Nastavljiva Dolžina Kuhinji Shranjevanje

Polno odprti dolžina je 48.7 cm / 19 palčni, lahko prilagodite dolžino, ki temelji na vaše potrebe za skladiščenje.Iz nerjavečega jekla, je čvrst in vzdržljiv.Primerni za najbolj lonci, ponve ali drugih kuhinjskih pripomočkov.

Nerjavno jeklo material, ki ne bo dobil zarjaveli za dolgo uporabo.To lahko vstavite v svoj kabinet kuhinja, pult ali visi na steni.Njegov eleganten videz bo lep dodatek k vaši kuhinji.

Lahko se uporablja kot kuhinja rack, tudi lahko pan držalo.Je Razširljiv pare stojalo je primerno za kuhanje, in tudi vam lahko prihrani več časa.

Potrebno opremo za kuhinjsko uporabo, super za hrano paro, pečenje, praženje, itd.Enostavno čiščenje z vlažno krpo ali blagim čistilom.

Značilnosti

Opis

Velikost:13 x 7.2 x 5.7 cm / 5.1 x 2.8 x 2.24 palčni

Debelina:1 mm(jeklena plošča), 4 mm(žice)

Odprite Dolžina:48.7 cm / 19 palčni

Barva: srebrna

Material: Nerjaveče jeklo

Vsebina paketa:1pcs*Lonec rack

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Poreklo CN(Izvora)
Material Nerjaveče Jeklo
Velikost 13 x 7.2 x 5.7cm / 5.1 x 2.8 x 2.24 inch

Podobni izdelki