Vestidos De Novia Dolge Rokave Poročno Obleko 2020 Zajemalka Saten Čipke Appliques A-Line Poročna Obleka Z Žepi Haljo Mariage Boda

€61.00

Na seznam želja

Poroke & Dogodki

Opis izdelka


Nota: Mp si desidera che il po meri , Si prega di scegliere qualsiasi formato standard al momento dell'ordine, quindi scrivere sem dati misurazioni nella finestra di messaggio quando pagare.

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1) Ste za 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO kupnine ALI

ZAMENJAVO.NI IZJEM!

2) Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3) povrnili vam Bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.fijet.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

*O Nas&Stik Z Nami*

Smo profesionalni poročni & večerno obleko oblikovanje in izdelava podjetje na Kitajskem.Imamo prve stopnje oblikovalci in visoko tehnika in zelo previdni delavcev.Vsi naši izdelki so narejeni iz vrhunskih materialov in natančna izdelava.Izdelujemo Poročne obleke, večerne, družico obleke, mati neveste obleko, maturantski ples obleke, roža punca obleke, svetlečo obleko, party obleke in tako naprej.Prav tako smo se prodajajo nekatere poroko accessaries, kot so poročne suknjič, poroka veils, rokavice, petticoat in tako naprej.Smo prond, da vam zagotovi najboljšo kakovost proizvodov in storitev za stranke na najnižji možni ceni.Hvala za preživljanje časa ob obisku naše artikle.Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, da nas kontaktirate:

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Dolžina Obleke Tla-Dolžina
Modni Element letnik
Rokav Slog Redni
Rokav Dolžina(cm) Polno
barve Bela,Slonokoščena
Vlak Sodišče Vlak
Silhueta A-LINIJE
Značilnosti Izdelka Odlična kakovost za to ceno
Poročno Obleko Tkanine Saten
Pasu Naravni
Številka Modela Poročna Obleka-AA21
Zgrajena v Modrc Da,
Postavka Vrsta Poročne Obleke
Slike Dejanske Da,
Blagovna Znamka ANJURUISI
Nazaj Design zadrgo
Za Nosečnice No
Dekoracijo Gumb
Poreklo CN(Izvora)
Tip Slike Resnično Fotografije
Izrez zajemalka
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Velikost Both standard size and custom made size

Podobni izdelki