Upepelitev Nakit z Angel Krilo Urn Ogrlica za Pepel Birthstone pet Obesek Srce Memorial Spominek -Vijolično šapa tiskanja

€13.33

Na seznam želja

Ogrlice & Obeski

Opis izdelka


izdelek Glavni tehnični podatki/posebne funkcije: 1. Primerna za prodajo, oglaševanje, osebno uporabo in spominkov. 2. Edinstven design. 3. Sprejeti po meri modelov.Super darilo za družino in prijatelje, da cenijo ljubljene.preprosta, vendar eleganten design.Trgovina zdrobljenih cvetov, zaklepanje dlake, umazanija ali pesek iz nepozabno mesto.Močna, Trpežna in udobna za vsakodnevno uporabo.To je super ideja za darilo za družino in prijatelje.Super ideja za prevoz in vaše najdražje, ki ste zamudili tako drago.Material: 316 Nerjavnega Jekla barva: srebrna velikost:20*25 mm, ne vsebuje pepel Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.Izdelek kažejo: po Meri postopek: na embalaži Izdelka:

1. Bomo odpremi bo vaše naročilo v roku 1-7 dni po tem, ko smo prejeli lepoti vašega plačila.

2. Paket lahko odlašanja, ko v nekaterih pomembnih festival(na primer: Spomladanski festival in Božični dan, Kitajski Nacionalni dan) ali naravnih nesreč (na primer: vulkanske eksplozije, gosto meglo in tako naprej)&Poštnih stavke .Zato vas Prosimo, da stik z nami, če ne morete dobiti element nad 60 dni.Upam, da boste lahko razumeli!Naši Tovarni kažejo:

Naše Storitve :

Spoštovani kupci, vam zagotavljamo, da bo ničelnega tveganja nakup izkušnje tukaj.Iz kakršnih koli razlogov niste zadovoljni s naročila, prosimo, da nas kontaktirate, preden boste povratne informacije ali odprete predmet spora.Bomo poskušali naši moči, da reši težavo namesto vas.Hvala! 1. Težave s kakovostjo: Če so izdelki, ni isto kot naš opis ali zdrobljen v tranzitu, vas prosimo, da jasno fotografije v 7 dneh po tem, ko ste prejeli in pošiljanje fotografij, da bi sporočilo.Mi vam bo vračilo ali zamenjavo, ko smo potrdili. 2. Koli drugih razlogov: iz kakršnih koli razlogov ne želiš izdelkih, vas prosimo, da nas kontaktirate v 7 dneh po prejemu naročila, prosimo, da poskrbite, da so izdelki v prvotno stanje, ter se zavežejo, prevozni stroški, ki jih sami.Mi bo zagotovila vračilo ali zamenjavo, ko bomo prejeli, vrnili izdelkov.Povratne informacije: Vaše mnenje je za nas zelo pomemben.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, bomo zelo cenim, ko ste nam s petimi zvezdicami povratne informacije.Medtem ko se obrnite na nas pred odhodom nevtralno (3-4star) ali negativna (1-2 star), povratne informacije, prosimo, menijo v nas problem je mogoče rešiti na koncu.Pišite nam: se lahko obrnete na nas pusti sporočila na www.fijet.si ali pišite nam, mi lahko odgovor emails v roku 24 ur.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Veriga Tip Povezavo Verige
Prodajne Poti Tovarne Neposredno
Spol Unisex
Slog Trendy
Koristno zdrobljenih cvetov/zaklepanje las/umazanijo ali/pesek/ iz nepozabno mesto
izdelek prilagajanje logotip/slika/besedilo/design
Material Nerjaveče Jeklo
Kovine Tipa Nerjaveče Jeklo
Ogrlica Tip Moč Ogrlice
Kakovost Visoko Kakovost
Teža 13-18 g
Paket 1 kos na majhne opp vrečko
Funkcija Spominek
kraj izvora DongGuan Kitajske(Celinska)
Številka Modela misyou4412435163
Obesek Velikost 20 X 25 MM
Obliko\vzorec angl krilo
Združljivost Vsi Združljivi
Postavka Vrsta Ogrlice
Fine ali Moda Moda

Podobni izdelki