Dropshipping SQ11 Mini Signal Detektorja Anti Iskren Fotoaparat Razhroščevanje GPS Lokator Finder Zasebnosti Zaščitnik Čip, Detektor

€15.93

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


RM358784393691962

Značilnosti:

- Strokovno in natančno zazna položaj, skrite kamere, Avdio napake in GPS napravo za sledenje v nekaj minutah po RF pogostost zaznavanja.To lahko učinkovito preprečuje prisluškovanje telefonskim pogovorom, iskrene fotografije in osebne zasebnosti pušča.Prosimo vas opozoriti, da ne uporabite v kraju, z veliko ljudi in hrupa.

- To lahko zazna, radio val , magnetno polje, skrite žične ali brezžične kamere oprema.Ko magnetno detektor je v bližini magnetnih predmetov, sprednji LED-lučka na detektor bo sveti, in tam bo se vibracije in zvok opozorila.

- Signal za odkrivanje napravo lahko prilagodite občutljivost glede na dejansko povpraševanje.Skozi prilagajanje Potenciometer, lahko povečanje/zmanjšanje občutljivosti in razširi/zmanjšati obseg zaznavanja.Fotoaparat detektor lahko hitro prepoznati vir signala valovi z opremljeno močan signal lučka.

Specifikacije:

- Material: plastika

- Zmogljivost: 250mAh

- Čas polnjenja: 1-2H

- Uporaba Čas: 8-9H

- Paket vsebina:

- 1 x Skrita Kamera Detektor

Opombe:

1. Ročno merjenje, prosimo, dovolite 1 ~ 3 mm napaka,hvala.

2. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Podobni izdelki