2018 Original SanDisk iXPAND Pen Drive za iphone, ipad in PC U disk 64GB 128GB PENDRIVE 32GB USB3.0 USB ključek

€20.74

Na seznam želja

Opis izdelka


RODUCT PODROBNOSTI so na Voljo zmogljivosti: 16GB, 32GB, 64GB, 128GB in 256GB Uspešnost/hitrost: hitrost Prenosa do 90MB/s, pisanje hitrosti nižje Dimenzije: 12.1*4.6*53mm Obratovalna temperatura: 32° - 113° F (0° – 45° C) Temperatura skladiščenja: 50° - 158° F (-10° c – 70° C) Združljivost: USB 3.0 (nazaj združljiv z USB 2.0) Približno Uporabni Kapaciteta: 16GB=približno 14GB~14.6 GB 32 GB=približno 28GB~30GB 64GB=približno 58GB~60GB 128GB=približno 115GB~118GB 200GB=približno 180GB~186GB 256GB=približno 230GB~236GB

RAZKRITJA

1. iXpand Mini in iXpand Pogon uporabe: iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5, iPad Zraka, iPad mini, iPad mini 4, iPad Pro za 12,9 ", iPad Pro 9.7" iPad z zaslonom Retina, iPod® 5. generacija in novejše, z Lightning priključek in iOS 8.2+ 2. Na voljo za prenos z App Store.iOS 8.2 potrebna.Nastavitev samodejno varnostno kopiranje datotek v aplikaciji nastavitve. 3. Podpora .WMV, .AVI, .MKV, .MP4 .MOV video formatov.Vsebin, zaščitenih z DRM, ni mogoče pretakati.Obrnite se na ponudnika vsebine za predvajanje omejitve. 4. Podpira iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5, iPad Zraka, iPad mini, iPad mini 4, iPad Pro za 12,9 ", iPad Pro 9.7" iPad z zaslonom Retina, iPod® 5. generacija in novejše (iOS 8.2) iXpand Pogon app in iOS 8.2 potrebna..Podporo .WMV, .AVI, .MKV, .MP4 .MOV video formatov.Vsebin, zaščitenih z DRM, ni mogoče pretakati.Obrnite se na ponudnika vsebine za predvajanje omejitve. 5. Zaščita z geslom uporablja 128-bitno šifriranje AES in je podprt z iOS 8.2, Mac OS X v10.6+, Windows Vista®, Windows® 7, Windows 8 in Windows 10. ZA KITAJSKO: zaščita z Geslom podpira iOS 8, Mac OS X v10.6+, Windows® XP, Windows Vista®, Windows® 7, Windows 8 in Windows 10. 6. 1GB=1,000,000,000 bajtov.Dejanski uporabnik skladiščenje manj. 7. Zadeva se prodaja ločeno.

DODATNO SHRANJEVANJE ZA VAŠ IPHONE IN IPAD *1

Tako, da je odlična spremljava za vaš iPhone, je iXpand Flash Drive ponuja enostaven način, da sprostite prostor na vaš iPhone, samodejno varnostno kopiranje vaše kamere, in tudi vam omogoča, da gledajo priljubljena-format videoposnetkov, naravnost iz pogona, *4 .Pogon je tako prilagodljiv Lightning priključek, da deluje z najbolj primerih in priključek USB 3.0 za priklop na vaš Mac računalnik ali RAČUNALNIK, tako da boste lahko preprosto premikanje vaš stvari, če hočeš.V iXpand Bliskovni Pogon vključuje tudi programsko opremo za šifriranje, ki omogoča, da si z geslom zaščitite datoteke, tako da boste lahko vsebino v skupno rabo, medtem ko je vodenje občutljivih datotek varno čez vaše naprave *5 .Vzeli so vse fotografije in videoposnetke, ki jih želijo—iXpand Bliskovni Pogon, ki zagotavlja hiter in enostaven način, da sprostite prostor na vaš iPhone tako, da ste vedno pripravljeni, da zajame več spominov.

SPROSTITI PROSTOR, KI SE HITRO!

Sprostite prostor na vaš iPhone ali iPad hitro z iXpand Flash Drive *1 .Preprosto priključite v Lightning priključek in ga lahko enostavno premikanje fotografije, video posnetke in druge datoteke, izklopite napravo in na pogon.Od tam, lahko prenašate datoteke na računalnik s sistemom Mac ali PC ali jih shranite na disk.

SAMODEJNO VARNOSTNO KOPIRANJE FOTOGRAFIJE

Nastavite iXpand mobilne aplikacije za samodejno varnostno kopiranje vaš iPhone ali iPad kamere kadarkoli pogon priključen *2. .Ni potrebe, da ročno izberete fotografije, ki jih želite varnostno kopirati.Vsakič, ko ga priključite, se to ne dela za vas.

OGLED VAŠIH VIDEOPOSNETKOV NA POTI

V iXpand Bliskovni Pogon podpira priljubljenih video formatov.WMV, .AVI, .MKV, .MP4 .MOV), tako da lahko shranite in si ogledujete videoposnetke naravnost iz pogona, *3 , zaradi česar je grozen sopotnik.

USB 3.0 ZA VISOKE HITROSTI PRENOSOV

Priključite pogon v računalnik USB 3.0 vrata in lahko prenašate datoteke v flash.

iXpand MOBILNE APLIKACIJE

Na voljo na App Store, iXpand Pogon app, ki omogoča enostavno upravljanje vaših fotografij in video posnetkov in tudi vam omogoča, da gledajo priljubljenih video formatov 3, neposredno iz pogona.

Pogosta VPRAŠANJA

iXpand Mini Posodobitev Strojne programske opreme Orodje za PC

SanDisk aktivno in redno posodabljanje zmogljivosti, funkcionalnost in zanesljivost programske opreme.Za optimalne izkušnje z iXpand Mini, SanDisk priporoča, da boste posodobiti Firmware z vsako novo izdajo.To je hitro, enostavno in brezplačno!

Moj iXpand ključek je ne zazna moje iOS naprave.Kaj moram storiti?

V iXpand linijo izdelkov zahteva uporabo iXpand aplikacijo za delo z napravo iOS.Če še niste namestili iXpand Aplikacijo, prosimo, obiščite App store in namestiti ustrezno aplikacijo.

Varnostno kopiranje in Obnovitev datotek z uporabo aplikacije iXpand Bliskovnega Pogona

Na Varnostno kopiranje in Obnavljanje izbor iz Začetni zaslon vam omogoča, da naredite več nalog.Kliknite na "Varnostno kopiranje in Obnovitev" možnost odprt Začetni zaslon.Vas bo predstavljen z zaslonom, z naslednjo možnost: 1. Varnostno kopiranje in Obnavljanje Foto Knjižnico iXpand Bliskovnega Pogona 2. Varnostno kopiranje in Obnavljanje fotografije iz Socialnih Medijev računov na iXpand Bliskovnega Pogona 3. Varnostno Kopiranje In Obnavljanje Stikov

iXpand Mini in iXpand Pogon uporabo

iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5, iPad Zraka, iPad mini, iPad mini 4, iPad Pro za 12,9 ", iPad Pro 9.7" iPad z zaslonom Retina, iPod® 5. generacija in novejše, z Lightning priključek in iOS 8.2+

Več Barv(Modra & Pink) Je Na Voljo

Vsak dan je na milijone ljudi, ki računajo na uspešnosti, kakovosti in zanesljivosti SanDisk izdelkov.Kadar koli in kjer koli navdih stavke, SanDisk je tam, da vam pomagajo ustrelil, trgovina in delite vsako izkušnjo.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Šifriranje No
Vrsta Izdelka Flash Disk
Teža Izdelka 4.5 g
Material Plastični
Slog Stick
Blagovna Znamka SanDisk
Čas je, da trg 2015
Številka Modela SDIX40N-064G-3.0
Paket Da,
Vrsta Vmesnika USB 3.0

Podobni izdelki