40 cm Božični Venec vhodna Vrata Sladkarije Venec Doma Počitnice Okras Božič Vrata Dekoracijo Za Dom Viseči Okras

€14.25

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Bullet Točk:

1、Popoln Dom Dekor: Klasične barve z veselo in sladko bonboni in palice, bo vaš Božič bolj veselo, pripeljite svoje otroke, da obleko gor to družino in edinstveno Božično drevo z vami, pa vaš dom v privlačno mesto, ki pozdravlja svojo družino in prijatelji.

2、Več Namene: To 15-palčni Božični venec je dovolj velika, da okrasite vaš vhodna vrata, okna ali kamin, da pozdravljam to prihaja Božični prazniki, uživali radosti in sladko čas s svojo družino.

3、Nepremočljiva in Trajne: Ta venec je idealen za notranjo in zunanjo uporabo.In to je vodo odporen in UV odporna.

4、Vzdržljiv Material: Ta lep venec je trajen, barva ne bo zbledi ali stara, je mogoče ponovno uporabiti za več let, in to je kot nalašč za vaš dom je sezonsko slog.

5、Široke Uporabe: Idealen za vhodna vrata, na prostem, stopnišče, balkon, pisarne, jedilnice, trgovin, spalnica, Božično zabavo, poroko, stene, kamin, kuhinja, vrt, balkon, swing stojalo, nakupovalna središča in podobno.

Značilnosti:

1. Popoln Dom Dekor: Klasične barve z veselo in sladko bonboni in palice, bo vaš Božič bolj veselo, pripeljite svoje otroke, da obleko gor to družino in edinstveno Božično drevo z vami, pa vaš dom v privlačno mesto, ki pozdravlja svojo družino in prijatelji.

2. Več Namene: To 15-palčni Božični venec je dovolj velika, da okrasite vaš vhodna vrata, okna ali kamin, da pozdravljam to prihaja Božični prazniki, uživali radosti in sladko čas s svojo družino.

3. Nepremočljiva in Trajne: Ta venec je idealen za notranjo in zunanjo uporabo.In to je vodo odporen in UV odporna.

4. Vzdržljiv Material: Ta lep venec je trajen, barva ne bo zbledi ali stara, je mogoče ponovno uporabiti za več let, in to je kot nalašč za vaš dom je sezonsko slog.

5. Široka Uporaba: Idealen za vhodna vrata, na prostem, stopnišče, balkon, pisarne, jedilnice, trgovin, spalnica, Božično zabavo, poroko, stene, kamin, kuhinja, vrt, balkon, swing stojalo, nakupovalna središča in podobno.

Specifikacije:

Material: PVC+zgrinjati

Velikost: približno 40*40 cm/15*15inch

Teža: približno 475g

Seznam Vsebine:

1 x Sladkarije Venec

(Samo zgoraj embalažo, vsebino in drugih proizvodov, ki niso vključeni.)

Opombe:

1. Zaradi razlike kamere oprema, intenzivnost svetlobe in zasloni, barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od prikazane na sliki.

2. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite tolerance 0,1-2 cm.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Nastavite Vrsto No
Številka Modela Božični venec
Material
Vrsta Debelo No
Poreklo CN(Izvora)
Pakiranje No Darilo Polje

Podobni izdelki