Super AMOLED Za Samsung Galaxy S9 G960 G960F S9 Plus G965 G965F Lcd Zaslon +, Zaslon na Dotik, Računalnike Z Majhno Mesto na robu

€74.73

Na seznam želja

Mobilni Telefon Deli

Opis izdelka


Toplo Opomba :Če potrebujete tudi pokrovček za baterijo za Samsung Galaxy S9/S9 Plus ,lahko kliknite na sliko, da jo kupite .

Opozorilo: 1.Prosim, ne namestite izdelek neposredno po prejeti izdelek . 2.Prosimo preizkusite izdelek na prvi, če obstaja problem, pls komunicirati s prodajalcem, v času. 3.Če kupec ima že nameščen izdelek po povratne informacije, prodajalec ne prevzema nikakršne odgovornosti za izdelek.Super AMOLED Za Samsung Galaxy S9 G960 G960F S9 Plus G965 G965F Lcd Zaslon +, Zaslon na Dotik, Računalnike Z Majhno Mesto na robu OPOMBA : 1.Napaka : Napaka LCD je združljiv za SAMSUNG S9/ S9 PLUS ,z majhnimi mrtvih pikslov,če ne boste imeli visoke zahteve za kakovost,lahko menijo, da je . 2.Kaj pomeni možnost pomeni, Na primer: "S9 ni okvir"pomeni S9 lcd z majhnimi dead pixel na rob zaslona. "S9 Črnega Okvirja" pomeni s9 lcd z majhnimi dead pixel na rob zaslona+črn okvir Posebej. 3.Ne Podpora :Izberite točen položaj ali velikost mrtvih pikslov ,ki smo ga poslali naključno.Vendar bomo poskušali naše najboljše, da bi se približuje velikost slike . 5.Pogoj:To je prenovljen "WEIGUAN"blagovne znamke prenovljen AMOLED zaslon lcd .LCD pomeni "Zaslon + Touch Screen".Package vsebina: 1 x LCD Zaslon Računalnike Polno Skupščine+ 1x set za Popravilo + 1x Steklo Film ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ LCD zaslon za Samsung Galaxy S9 Brez Okvirja

Opravili smo naše najboljše za povrnitev dejanske napake na slikah.Vendar pa, zaradi vpliva razsvetljavo, napake, ki so od dejanskega izdelka je lahko temnejše od slike.Prosimo, da upoštevate dejanski izdelek.

Črna Barva

Značilnosti: Zdrobljen, poškodovano ali počeno, Zaslon na Dotik, Računalnike Plošče?Potrebujete popravilo LCD ali Zaslon na Dotik na vaš mobilni telefon ?Ta seznam je za povsem Novo, Zaslon na Dotik, računalnike, predmontirano z LCD.Brez okvirja pred montažo.Pripravljen za popravilo!!!enostavno repare!Mi bomo poslali v roku 2 delovnih dni, če je plačilo potrjen tehnični podatki: Celoten sklop LCD Zaslon z zaslonom na Dotik.Zaslon na dotik, Računalnike z ni mehurčkov, že pred montažo.Zamenjajte vaše zdrobljen, poškodovani, razpokani, neuporaben Steklo Zaslona ali Računalnike popolnoma.Najboljša zamenjava za vaš mobilni telefon.Navodila za montažo ni priložena element.Vse testirane ,100% deluje ! 100% Zadovoljstvo Zagotovljeno !

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Model Številka 1 S9 G960 G960F
Blagovna Znamka WEIGUAN
Okvir Okvir, ki ni pritrjena na lcd-zaslona ,boste morali lepilo sami
QC 100% Preizkušen Dobro pred Pošiljanjem
Postavka Stanje Prenovljen
stanje Z Naključno Majhne Mrtvih Pikslov (Črne Pike)
LCD z okvirjem Izberite barvo dodaj okvir
barve črna,modra,vijolična
Model Številka 2 S9 plus g965 g965f
Velikost Zaslona 5.8"inch,6.2"inch
Združljiv Blagovne Znamke Samsung
Številka Modela Za Samsung Galaxy S9 LCD
LCD Kit Da,
Vrsta Naključno Majhne Mrtvih Pik na rob lcd
Model LCD zaslon za samsung galaxy s9 s9plus s9p
Zaslon Na Dotik Tip Kapacitivni Zaslon
Material Super AMOLED
Dostavo čas Mi bomo poslali v roku 2 delovnih dni,original,novi
Ločljivost 2960x1440
Zaslon > 3"
Ločljivost Zaslona 2560x1440
LCD-Brez Okvirja Samo črn zaslon lcd

Podobni izdelki