Najem Punco Nanami Mami Cosplay Rumena Roza Gradient Kratek Toplotno Odporen Sintetičnih Las Halloween Party + Prosti Lasuljo Skp

€17.83

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Opis Izdelka

100% Čisto Nov & Visoke Kakovosti

Material: 100% Visoko temperaturo, Fiber

Barva: kot na sliki

Neto Skp: lasulja je na nastavljiv net-skp, ki ustreza večini glavo velikosti.

BUY ONE GET ONE FREE LASULJO SKP.

Lasulja vključno z:1*Lasulja+1*Lasuljo skp

O nas

Smo poklicne po vsem svetu debelo družbe.Visoko kakovost izdelkov, razumne cene, odlične storitve za stranke in zanesljivo boniteti je naše načelo.

Če vam je všeč naša izdelkov, prosimo, dodajte naši trgovini na seznam "Moji Favoriti" seznam.

Politika Vračanja

Predmet je prodan na "kot je", prosimo, vprašati vsa vprašanja, preden ponudbe, da bi se izognili pridobivanje element, ki ga niso zadovoljni s.Vrne element, ki mora biti nov, unworn in v svoje prvotno stanje.

Postavka mora biti vrnjeno v originalni in neporabljene stanje in Nikoli montiran.

O Izdelku

Velikost: Prosimo, da preverite naše velikost tabele in kako določiti velikost pred nakupom, In prosimo, upoštevajte, da je velikost grafikona lahko have1-3cm napaka zaradi merilne metode .Če ne veste, kaj velikost izberite,Prosimo, kontaktirajte nas,pomagali vam Bomo.

Barve: 100% dejanske slike.Razlike v barvi so lahko posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost monitorja in svetlobe, svetlost!

O Dostavi

Prosim, pustite pravilno telefonsko številko, in pravi naslov, ko polnjenje vaš kupec informacije.

Vaše naročilo lahko poslani v 3 -5 delovnih dni, ko plačilo ni končan. (Dopust se lahko podaljša)Bomo poslali predmeti

Poprodajne Storitve

Če ne boste prejeli, vaš izdelek pred zaščito čas ,se, Prosimo, obrnite na nas,Bomo podaljša, če poskrbite, da boste lahko prejeli izdelek,Če je paket je izgubljeno,vam Bomo poslati ali vračilo kupnine.

Težave s kakovostjo: Če izdelek boste prejeli so vprašanja kakovosti,Prosimo, obrnite na nas in nam pošljite slike izdelkov,Po tem, ko smo preverite fotografijo,Če obstajajo težave s kakovostjo ,Mi bo dal vaš delno nadomestilo, nadomestilo ali ga lahko vrnete in dobite polno nadomestilo .(vrni nazaj, ladijski promet pristojbina, ki ste ga plačali.)

Pribor Težave : Če izdelek, ki ste jo prejeli, je manjkajoči del,Prosimo, obrnite na nas,Bomo poslati manjkajoče dela za vas.

Izmenjava: nudimo zameno za spremembe storitev,Če vam ni všeč, barvo ali velikost ne ustreza,nas, Prosimo, kontaktirajte!Lahko ga pošljete nazaj,Ko sem ga prejeli,bom poslal različne barve ali velikosti,Vendar pa kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Vrnitev nazaj, ladijski promet pristojbina plača kupec.

Povratne informacije

Če ste zadovoljni z izdelkom,Prosim, pustite 5 star pozitivne povratne informacije.

Če ne boste zadovoljni, o čem recived, prosimo, obrnite na nas pred odhodom negativne povratne informacije,in prosim, ne odprete spora.mi lahko težavo odpravite tako, da boste zadovoljni.Hvala!

želite vedeti,dajanje nalog, plačila, dostava, nadomestila...nikakor.Ni važno, ali ga kupite od nas.Ker smo ugotovili, da so mnoge stranke ne vedo, kako uporabljati www.fijet.si dobro.Prosim, vas prosimo, da nas vprašati, katero koli vprašanje

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Poreklo CN(Izvora)
Material Visoke Temperature Vlaken
Ime Oddelka Za odrasle
Znaki Nanami Mami
Spol Unisex

Podobni izdelki