Zatemniti LED COB Downlight AC110V 220v 5w / 7w / 9w / 12w Vgradne LED spot Luči lumination Notranjo Dekoracijo Stropna Svetilka

€2.82

Na seznam želja

Opis izdelka


Opis: Modle: LED COB strop downlight / LED Navzdol Svetlobe Moč: 5 W 7 W, 9 W, 12 W barva: Toplo Bela (2900-3100 K); Pure white (4000-4500 K), cool Bela (6300-7000 K) Vhodna napetost: AC110V / 220 V jakosti Svetlobe: 100 (LM) / W kot Snopa: 60 stopinj Body Material: Stružnica aluminijasto Ohišje barva: jedi z Žara, belo lupino + črna radiator LED delovna temperatura: -25 ° C- + 65 ° C, dolga življenjska doseže 50, 000hrs odlično svetilnost odobril: CE / RoHS 2 let brezplačno zamenjave značilnosti: 1. Ne strobe, brez ultravijoličnih žarkov, zelene in okolju prijazne. 2. Z enotno svetlobe, kot nalašč light spot in mehko osvetlitev 3. Nizka poraba, nizka poraba energije, manj toplote, proizvedene, varčevanja z energijo več kot 95% v primerjavi s tradicionalnimi žarnice. 4.45 stopnjo kot snopa nastavljiv 5. Običajno življenjsko delo do 50000 ur 6. Uporaba: Glavnem se uporablja v gospodinjstvu, supermarket, razstava, hotel, restavracija, zadnji steni in drugih razsvetljave v zaprtih prostorih. 7. Garancija: 2 leti Paketu: 1 kos cobstrop downlight 1 kos voznik

Dostava

Blago bo poslano v roku 3-7 delovnih dni po prejemu plačila.

Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo je pravilna, preden ga kupite,.Nismo odgovorni za napačno ali je naslovnik neznan naslov.

Mi ladje postavka prek EMS, DHL, UPS, TNT, Fedex, ali Private_line.

Postavka pošiljajo iz Shenzhen, Kitajska, s številko za sledenje, doseči večini držav, ki so v 3-7 dni po DHL/UPS/FeDEX/ TNT

O Vrnitvi & Vračilo

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev.

3. Bomo povrnili celotno zmagovalno ponudbo amout, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, po tako Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.fijet.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

O Jamstvu

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je treba poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.Mi ne popravi ali zamenja predmete z veljavnosti garancije.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.fijet.si!

Bomo zapustili POZITIVNE POVRATNE informacije po prejemu plačila.

Resen Kupec, Le!Prosimo, kraj, da samo, če se strinjate z vsemi pogoji.

HVALA.....

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Vir Napajanja AC
Napetost 85-265V
Poreklo CN(Izvora)
Je Zatemniti Da,
Material Aluminij
Vir Svetlobe Varčevanje Z Energijo
Garancija 2 Leti
Uporaba Foyer
Moč Strpnost 2%
Številka Modela A-001
Preklop Vrsta Pritisni Gumb Stikalo
Certificiranje ce
Blagovna Znamka Dfiolk

Podobni izdelki