Konzervirane Moss Stenski Dekor Ne Potrebuje Vzdrževanja Seveda Pravi Konzervirane Moss Soba, Vrt Dekor Doma Steno Stranka Festival Obrti

€19.31

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Opis:

To polje konzervirane moss prihaja pakirani v razsutem stanju primeru okoli 1,1 Kg, od kosmate mahu.Konzervirane moss je idealen za oblog košare in zajema okno polja.Prav tako je super za okrasitev vrtno zabavo in dodaja lightspot na katerokoli plovilo projektov.

Funkcija:

[Koristno]Ta konzervirane mah vsebuje premium kakovosti, zelo dolga, debelušen vlaken, da se ustvari dodatne opreme na vsakem vrtu ali obrti projekta.

[Posebno]Vsak bo imel manjše razlike, vendar so enako splošni videz, občutek in elementov.Na mah umetniško delo bo poseben in edinstven.

[Nobenega Vzdrževanja]Visi in uživajte.Vam ni treba vodo ali krmo vaš notranji vrt, št namakanje, brez svetlobe, brez tal, brez nejasnost ali obrezovanje potrebno.

[Praktične]je tudi pogosto uporabljajo za pokrivanje tal v vrtovih in sobne rastline.To so lepa, naravna, funkcionalne umetniških del.

[Široko uporabna]Konzervirane moss je idealen za oblog košare in zajema okno polja.Dodaja, lepo dotik, ko je uporabljeno z orhideja rastlin in sočno, terariji.

Specifikacije:

Barva: 1. Vrsta;Tip 2;Tip 3;Tip 4;Tip 5;Tip 6;7. Vrsta;Tip 8;Type 9;Tip 10;Type 11;Tip 12;Tip 13;Tip 14;Tip 15;Type 16;Tip 17;Tip 18;19. Vrsta (Neobvezno)

Material: Mah

Slog: Srčkan

Priložnosti: Doma, Stene, Pisarna, itd.

Paket Velikost: 30*19*8 cm / 11.81*7.48*3.14 palčni

Neto teža: 500 g / 1.1 lb

Package teža: 700 g / 1.54 lb

Package Seznam:

1 * Konzervirane Mah

Opomba: izdelka ne sme biti kratki ali poškropiti z vodo, bo izgubila barvo.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Poreklo CN(Izvora)
Obrat Slog trava
Umestitev Obešanje
Število Kosov 1pc

Podobni izdelki