Samotesnilne Smart Smeti Lahko Samodejno Vključi Smart Home Električni Smeti

€24.35

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Nudimo popust za velike količine.Dobrodošli v stik z nami!

15L velike zmogljivosti za izpolnitev vaše vsakdanje voljo potrebe.Poleg koša za smeti, uporablja se lahko tudi kot vedro shranjevanje hraniti in razvrščate oblačila, igrače, hrano, itd.

Brca koš, premikanje roke ali kolena, v 6-30 cm indukcija razdalje, kuhinja bin lahko natančno občutek in odprto kuhinjo bin pokrov za vaše udobje.Nič več skrbi, ni nadomestnih strani, da zavihati kuhinja bin pokrov, umazani kuhinji regal ali okužbi.

Ko je pokrov odprt za zaznavanje roko, infrardeči senzor lahko samodejno prepozna in pokrov odprite, dokler ne boste premikanje roko proč.Pokrov, ki se samodejno zapre po 5 sekundah neaktivnosti.

Odprto in zaprto smeti bin pokrov in vsako delovanje smeti bin, so popolnoma tiho.Z veliko zrakotesnost, te smeti bin je kot nalašč, da se uvrsti v urad, knjižnica, dnevni prostor, itd.

Visoko kakovostne samodejno smeti pločevinke, ki so primerna za kuhinjo, kopalnica, dnevna soba in pisarna.

Slim design izgleda super in enostavno paše v ozke odprtine in majhne prostore.To je zelo primerna za uporabo v kopalnicah, uradov ali prostorih z malo prostora.

Vedro, narejen iz ABS materiala, ki omogoča smeti lahko lažje čiščenje.Samo je treba, odstranite pokrov, sperite vedro z vodo, uporabite krpo ali neposredno uporabite čopič.

Ime: Smart smeti

Barva: bela/siva

Material: ABS

Velikost: 26.5x22x32CM

Vsebina Paketa:

1 * Smart smeti

1 * USB kabel za polnjenje

1 * Priročnik

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki