Za Joycon Palčko Zamenjava Za Nintendo Stikalo Veselje Con, Popravilo Kit Vključuje 4 Analogni Palec Palico Deli 21Pcs

€8.48

Na seznam želja

Video Igre

Opis izdelka


[Izkušnje niso Potrebne & Nadgrajeno igralne palice]enostaven postopek, ki vam ponuja video vodnika.Poskrbite, da boste lahko popravilo Palčko bolj enostavno!Vse stikalo analogna palica orodja za popravilo vključeni.Ti joycon palčko nadomestni deli so izdelani za vrhunske kompaktne materialov, trmast in odporne na obrabo, ni enostavno, da bi prekinil všeč .Reševanje trajnost težave.Tako lahko zmanjšate pogostost zamenjave in zamenjave stroški.

[Za Levo ali Desno Joycon ]Ta igralne palice zamenjava sklop, ki je namenjen za Nintendo Stikalo levo/desno Joycon, lahko popravilo nosil, izpod nadzora, neobčutljiv in visečih analogni palčko, privleči vaš krmilnik nazaj v življenje, povsem enako, kot tistega, ki je prav tako lahko prihranite vaš denar.

[Strokovnega ]Vse veselje con thumbsticks so dana pod strokovnim preverjanje kakovosti pred embalaže za zagotovitev, da joycon analogne palice, ki ste jih prejeli, so v dobrem stanju.OPOMBA: prosimo, umerjanje palčko z Nintendo Stikalo za nastavitev po namestitvi.

[Desno Velikost Izvijač & Popolne Popravilo Kit]netic "Y" 2.0 Tri-Krilo izvijač in "+" za 1,5 Phillips izvijač bo v celoti ustreza vijake na Stikalo JOYCON, nekateri slabše izvijači ne so to "+"za 1,5 velikosti, tako da jih zamenjate z "+"2.0. Joycon Odpirač & Spudger so vključeni!Tudi primeren pinceta se uporablja za pomoč pri priključite Palčko kabel v vtičnico. 4 dodatno "Y" vijaki in 2 "+" vijaki preprečuje daing ali izgubi vijaki.

tip:za JoyCon Popravilo Kit

Primeren za:Nintendo Stikalo

barva:Črna

Material:Kovina + plastike

velikost:Izvijač približno: 12.7 cm

Vsebina Paketa:

4 x Zamenjava Palčko za Nintendo Stikalo Veselje-Con

4 x Zamenjava "Y" Vijaki

2 x Zamenjava "+" Vijaki

1 x netic "Y" Tri-krilo Izvijač

1 x netic "+" Cross Izvijač

1 x Tweezer (uporablja se za pomoč priključite Palčko kabel v vtičnico)

2 x Blue Thumbstick Kape

2 x Rdeča Thumbstick Kape

2 x Black Thumb palico Kape

1 x Triple-stisnjena Veslo

1 x Ločite Orodje

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Nintendo Model GameBoy Svetlobe
S USB Da,
Združljiv Znamko/Model Nintendo
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka SODIAL

Podobni izdelki