Brezplačna dostava test delo original za KDL-50W800B T500HVN08.0 CTRL BD 50T20-C04 Logiko Odbor

€6.19

Na seznam želja

Opis izdelka


kupec mora prebrati!!!

Pls opomba:

1:Opis pred nakupom, prosimo, pazljivo preberite naslov, prosimo poskrbite, da bo odbor modeli in pralni modeli, če ne veste, pravico, da kupi izdelek, ki ne ustreza delo, to je odgovornost, kot kupec, ne bomo odgovorni za, smo lahko sprejmete vračilo blaga, vendar pa ne bo kril stroškov prevoza, če niste razumeli težave, lahko vedno pošljite e-pošto na nas, bomo odgovorili na vaše pošte, hvala vam!

2.Ti izdelki se uporabljajo vezje komponente ne nedelujočo,bomo test, preden jo bomo poslali ,

3. Vse izdelka so bili testirani in so pred odpremo.Če izdelek napako med ladijskega prometa, prosimo, da nas obvesti takoj, ko bo vaš prejeli.

4: Ne odprite spora, ker izdelek, ki je stara.Imamo podroben opis.Če ne morete sprejeti, ga, prosim, ne, da, da, in se izognili, ki povzročajo nepotrebne spore.Hvala!

5:Del izdelka, ki je nov in izviren, v primeru zalog, ki so nove zalogi, vam bomo poslali vse nove izdelke, če se v primeru novega parka razprodana, bomo poslali starih izdelkov, vendar vsi izdelki so strogo testirani pred pošiljanjem, tako da ne skrbite!upam, da boste lahko razumeli!

6: Vsi izdelki imajo tri-mesečni garancijski rok, če imajo kakršne koli težave s kakovostjo, se lahko obrnete na nas ,smo lahko spremenite blaga in vzdrževanje, Če ne boste zadovoljni, vam Bomo poskušali naše najboljše, da izpolnjujejo vas, brez izgube.donot skrbi

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka Henrylian
Vrsta Vgrajeni Industrijske Matične Plošče

Podobni izdelki