S. ARCHON Vojaško Taktično Hlače Moški Vojske Boj proti Tovora Hlače Visoke Kakovosti Nepremočljiva Dihanje Stretch Prilagodljive Delovne Hlače

€29.20

Na seznam želja

Moška Oblačila

Opis izdelka


S. ARCHON Vojaško Taktično Hlače Moški SWAT Vojske Boj proti Tovora Hlače Visoke Kakovosti Nepremočljiva Dihanje Stretch Prilagodljive Delovne Hlače Material: 60%Bombaž + 38%Poliester + 2%Spandex Funkcija: Nepremočljiva, Stretch, odporen na Veter, Dihanje, Vojaško Taktično, Velika Žepa ...Velikost: od S do 3XL, prosimo, preverite velikost grafikona previdni, ko izbral velikost.Obstaja 1-2 cm toleranco, Če ne veste, velikost, Prosimo, pošljite podatke o vaših VIŠINO, TEŽO in PASU, da me, bo vam pomagajo izbrati pravilne velikosti.

PLAČILO: Preden vaše naročilo, prosimo, potrdite podrobnosti z nami, če imate na zahtevo na predmete.Običajno, sprejemamo plačila za DEPOZITNI.Če ga želite plačati za druge poti, prosimo, obrnite na nas.Sprejemamo spusti shiping ter trgovina, dobrodošli, da nas kontaktirate, da ne sodelovanja.POŠILJKE: 1.Priprava Čas:potrebujemo 3-5 delovnih dni za pripravo vaše naročilo glede na naših številnih naročil vsak dan. 2.Prosimo, še enkrat preverite vaš naslov, ko ste napisali, da bi, če boste želeli spremeniti naslov, prosimo opazite, nam novi naslov preden smo ladje, da bi ven. 3.O Carinskih Dajatev V obravnavo naših kupcev koristi, Smo prisiljeni, da ladja vaše naročilo za redno pošto in napišite vrednost pod 10 evrov. Prosimo za razumevanje, vendar pa carin je izven našega nadzora.ne moremo guarrante brez davka plačilo in ne bo medved vse davke, takse.Smo iskreno se opravičujemo za morebitne nevšečnosti to lahko povzroči vas.

POVRATNE informacije: 1.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše postive povratne informacije in 5 zvezdic. 2.Če ne boste zadovoljni z našimi izdelki, se obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije.obljubljamo vam bomo 100% slove vaš problem in da ste zadovoljni.STORITEV: 1.Nam je mar za naše cenjene stranke,in bodo vedno poskušali pomagati,upam, da se vzpostavi dolgoročno poslovanje z vami. 2.Prosimo, kontaktirajte nas za SPOROČILA ali E-POŠTO pred pušča negativne povratne informacije ali odpiranje spora na spletnem mestu.Prepričani smo, da vsi spori rešijo sporazumno.

O NAS: 1. Smo proizvajalec blagovne znamke S. archon, smo se osredotočili na proizvodnjo taktično & Modnih oblačil za več kot 8 let. 2. Obstaja več kot 300 zaposlenih, vključno z oblikovanjem ekipe in tržno ekipo.Imamo dodatne opreme, primite in najboljša tehnologija izdelave. 3. Smo izvozno S. archon blaga v Aziji, Severni Ameriki, Evropi in številnih drugih državah vsako leto.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Slog Vojaški & Vojske & Priložnostne & Fashion & Tovora
barve Črna, Kaki, Vojska Zelena
kraj izvora Kitajske (Celinska)
Dekoracijo Žepi
Seanson Pomlad poletje jesen zima
Hlače Stye Vojska SWAT Boj proti Tovora Hlače
Hlače Slog Cargo Hlače
Številka Modela Novi Ljudje Vojaško Taktično Hlače
Dobro za Vojska Taktične Vojaške Športna Paintball Airsoft Moda
Debelina Midweight
Funkcija Elastični Dihanje Windproof Wearproof Anti-Mucke
Značilnost Nepremočljiva Dihanje Stretch Prilagodljive Delovne Hlače
Spol MOŠKI
Dolžina Full Length
Fit Tip Redni
Material 60%Bombaž + 38%Poliester + 2%Spandex
Spredaj Slog Ravno
Postavka Vrsta Celotno Dolžino
Vrsta Tkanine Broadcloth
Hlače Tip Moški Vojaški Taktični Boj Proti Hlače
Blagovna Znamka s.archon
Pas Tip MID
Zapiranje Tip Zadrgo Letenje

Podobni izdelki