Resnično Fotografije Ročno Izdelani Kristalno Beading Večerne Obleke Ballgowns O Odprtih Vrat Nazaj, Veliko Barv Dolgo Stranka Maturantski Oblek

€138.74

Na seznam želja

Poroke & Dogodki

Opis izdelka


Resnično Fotografije Ročno Izdelani Kristalno Beading Večerne Obleke Ballgowns O Odprtih Vrat Nazaj, Veliko Barv Dolgo Stranka Maturantski Halje Zadrgo: YKK nevidne Zip Modrc: Znotraj Bra Velikost: Standard ZDA Velikosti, Ali Custom, Velikost, Barva: Kot modal je , ali pa izberite eno od naslednjih barvna karta

Lahko naredimo tudi obleko barvo iz barvne kartice.Povejte nam, barva, število, in mi bo zato!Ker zaslon računalnika je kromatične aberacije, še posebej med CRT zaslon in zaslon LCD zaslon, zato ne moremo zagotoviti, da obleko barve bo točno isto kot fotografija prikazuje.

Dostava: Mi ladje, da bi jih naslednje načine.

Za UVOZ DAVEK, PRISTOJBINO, smo razglasi naročil kot vzorci z nizko vrednost, da se prepreči to, da ponavadi kupci ni nujno, da je plačilo.Vendar je v nekaterih državah, CARINSKI uradnik, ki je zelo strog, za davke, bo kupca, obveznost za plačilo.Če želite izvedeti, načine, da bi se izognili davkov, pls povej nam , mi pa se bomo potrudili, da pomagajo, da se temu izognemo.

Custom Made:

Smo lahko po meri narejeno obleko glede na osebne zahteva.

-CUSTOM-MADE VELIKOST: Naša obleka velikost je standardna ZDA velikosti od velikosti 0 do velikosti 18. Če to ni dobro za vas, vam lahko ponudimo nam vaše meritve.Mi bo obleko, posebej za svojo velikost.

-OEM: lahko naredimo obleke s kupci " znaka.Kupci lahko nam pošljete oznake, ali ponujajo označevanje modelov za nas, da bi bilo!

-ODM: če imate svoj načrt, lahko naredimo tudi obleke kot na vaš design.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Silhueta Žogo Obleke
Pasu Naravni
Dolžina Obleke Tla-Dolžina
Design odpri nazaj, kristalno beaded, žogo halje, družice
Zgrajena v Modrc Da,
barve šampanjec, črna, bela, modra, rdeča, zelena, roza
Dekoracijo Žepi
Vrsta Tkanine Saten
Rokav Dolžina(cm) Brez rokavov
Material Bombaž
Rokav Slog tank
Priložnosti Formalno Večer
Številka Modela JB887-T
Modni Element backless
Izrez O-Vratu
Blagovna Znamka Yodaki
Vlak Dimnikar Vlak
Postavka Vrsta Večerne Obleke
Slike Dejanske Da,

Podobni izdelki