Avto spremenjen prekajene black vključite signal kotu svetlobe obrnite lučka za Mitsubishi PAJERO V31 V32 1992 1993 1994 1995 1996

€47.57

Na seznam želja

Zunanjost Deli

Opis izdelka


1. Če niste zadovoljni, iz katerega koli razloga, prosim, ne mudi zapustiti negativnih / nevtralna povratne informacije.Smo trdo delati, da se zagotovi, da VSAKA STRANKA je 100% ZADOVOLJNI in rešiti vsak problem za vas in za vedno pusti pozitivne povratne informacije za vse naše stranke.

2. Če ste zadovoljni z izdelkom, ki ste ga prejeli, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije in 5 DSR računov.

PLAČILO:

1. Prosimo, prepričajte se, da vam ponudimo prave informacije za dostavo preden ste plačali,ime, priimek in telefonska številka je zelo pomembno.

2. Plačilo bo varno deponiran v Depozitni in izdal, da nam šele, ko jih potrdi dostavo.

POŠILJKE:

1. Naročila se obdelujejo v roku 2 dni po plačilu in preverjanja.

2. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš poštni naslov.

3. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

4. Čas dostave je Med prazniki (Božič, Kitajsko Novo Leto, itd.) morda dlje, kot normalno čas.Prosimo, dodajte še 5-10 dni zamude.

5. Če ne boste prejeli paket po poteku roka, prosimo, obrnite na nas in prosim, ne odprete primeru,, bomo poskušali naši moči, da spremljate ta, sledenje podrobnosti za vas.

6. Da bi zagotovili, boste prejeli vaše naročilo z davčnimi ali nižje uvozne dajatve, bomo izražajo nižjo vrednost, če vse uvozne dajatve ali pristojbine, ki so kupca odgovornost.

VRNITEV KUPNINE:

1.Če je predmet, ki ni primerna za vaš avto ali poškodovan v tranzitu, so vam 7 dni v stik z nami od datuma, ko jo je prejel.Pomagali vam bomo zamenjavo ali vračilo kupnine.

2.Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v ORIGINALNI embalaži in morate priskrbeti se nas s številko za sledenje.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Model pajero v31 v32
Vrsta Materiala ABS Plastike
Postavka Višina 21cm
Količina 2pcs
Ime Modela MB335
Element Teža 0.8KG
Postavka Vrsta Lučka Kapuce
Poreklo CN(Izvora)
Modela Avtomobila pajero v31 v32
Model Leto 1992-1997
Material ABS Plastike
Postavka Dolžina 26cm
Leto 1991-1997
Element Širina 24cm

Podobni izdelki