NOVO EDC19 CDC27 BDC25B Polnilec za SOKKIA Skupaj Postaje, Baterije BDC25A BDC25B

€34.88

Na seznam želja

Orodja

Opis izdelka


NOVO Sokkia Skupaj Postaja CDC27 CDC-27 Polnilnik

za SOKKIA Baterije BDC25A BDC25B

SOKKIA SKUPAJ POSTAJE, baterije, polnilnika združljiv z Sokkia CDC 27 Polnilnik,

to je za polnjenje baterije BDC-25A BDC25B uporablja v instrumente, kot Sokkia set3BII

AC vhod: 110 - 240 V

IZHOD: DC9.6V/0,4 A

Polnilnik se priklopi neposredno v EUR .standardno vtičnico, za uporabo v drugih državah, boste morda morali uporabiti adapter (brezplačno).

Paket vključuje : 1PCS CDC27 POLNILNIK ..

Dostava: Mi Ladje po vsem Svetu, Izdelki bodo poslani v roku 3 delovnih dan, plačila prejeta.Pošiljko je neposredno iz Hongkong Post prek rednih letalom.to ponavadi traja 10-15 delovnih dni za dostavo ZDA , in za dostavo na drugo mesto, ki bo trajalo približno 25-35 dni.Zaradi razlike poštnih storitev na različnih področjih, na nekaterih področjih pa lahko traja malo dlje.

Plačilo: sprejemamo PayPal samo.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačil PayPal.Plačilo mora biti plačan v roku 7 delovnih dni od dražbe zapiranje.Bomo ladja vaše eBay naslov.Prosimo, poskrbite, da bo vaš eBay naslov je pravilna, preden boste plačali.

Jamstvo in Garancija: 6 mesecev Garancije.Nakup z zaupanjem!Če je element, ki je poškodovan v 3 mesecih, vam Bomo poslali nadomestno brez dodatnih polnilnik, ali ponuditi nadomestilo po tem, ko smo prejme okvarjenega izdelka.Če element je v okvari po 3 mesecih, se še vedno lahko pošljete nazaj k nam.Poslali vam bomo novega, ko prejme okvarjenega izdelka.Vendar boste morali plačati dodatne ladijski promet pristojbina.

Druge Politike: Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.Resen Kupec, Le!Prosimo, kraj ponudbo le, če se strinjate z vsemi pogoji.

Zahvaljujemo se vam za vaše sodelovanje.

Če ste sklenili velik posel,ne bo več popust.

Prosimo, kontaktirajte me

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Številka Modela CDC27 POLNILNIK
Vrsta Gradbeništvo Orodje, Deli
Uporaba Komercialni Proizvodnji

Podobni izdelki