1set Voron Switchwire 3D tiskalnik X/Y/Z koračnih motornih in iztiskanje motor komplet

€47.62

Na seznam želja

Opis izdelka


5286658065033366 MK3 deli US $ 114.90 / US $ 79.99 / US $ 14.55 / US $ 9.99 / US $ 10.55 / US $ 29.33 / US $ 2.43 / US $ 4.99 / US $ 5.79 / US $ 45.44 /

Package:

1x iztiskanje motornih

3 x X/Y/Z koračnih motorjev

Veselimo se nadaljnjih razširitev prijetno poslovnih odnosov.Če imate kakršno koli quetion ali potrebujejo nekaj, pls obrnite na nas,se bomo potrudili, da boste zadovoljni.

Brezplačna Dostava po vsem svetu , pošljite jih na Kitajskem Post Letalom.

Čas dostave približno 20-30 delovnih dni.Nekatere države lahko odloži 1-2 tednih.

Mi ladje blaga v 2days po prejemu plačila potrdijo.

Opozorilo:

Če želiš dobili izdelek, ki nujno tudi mi lahko pošljete po EMS ali UPS,DHL itd.Boste morali plačati nekaj tovorni več .Ne pišite nam najprej, če jo želite spremeniti EMS,UPS,DHL itd.

Če ne boste zadovoljni z vašo nakupa,iz katerega koli razloga,nam to sporočite.Mi bo takoj zamenjajte element ali vam ponovno povračilo denarja,tako preprosto je to.Ladijski promet in manipulativni stroški se ne vrača.Tovorni promet za pošiljanje nazaj in ponovno pošlji bi morala biti plača kupec.Za vašo zaščito, prosimo, zavarovana vaše paket.

Če ste izdelki imajo kakršno koli poškodbo ali zamudo, prosimo ne odpirajte primeru, ali ne pušča Negativnih in Naravna povratne informacije, da ne more rešiti vse težave .Ampak povej nam, mi pa se bomo potrudili, da rešiti.

Če ste zadovoljni z nakupom, smo iskreno upam, da boste lahko pustite nas pozitivne Povratne informacije in štirih 5-star Podrobne Ocene prodajalcev (DSR), ki so bistvenega pomena za rast naših malih podjetij.

Sprejemamo plačila preko www.fijet.si SAMO.Če nimate www.fijet.si računa, prosimo, registrirano eno za sebe na (https://www.fijet.si).Plačilo mora biti plačan v roku 5 dni po dražbah, ki se je končalo.Prosimo, bodite prepričani, da jo nameravajo kupiti ali lahko plača v navedenem obdobju pred oddajo ponudbe.Neplačane sporu, ki se vloži na www.fijet.si za ne plača ponudnikom.

PROSIM, NE zapusti nas, 1, 2, 3 ali 4 zvezdice, Podrobne Ocene prodajalcev zato, ker so enake negativne povratne informacije.Le 5-Podrobne Ocene prodajalcev so dobrodošli.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Blagovna Znamka Funssor
stanje Nova
Postavka Vrsta Motor
Poreklo CN(Izvora)
Uporabljajo Voron Switchwire
razdaljo od 8 mm luknje 45mm
Ime Funssor
Številka Modela Voron switchwire motornih

Podobni izdelki