Cutom Velikost Lasersko Rezanje Aluminija Stanja

€21.64

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Cutom Velikost Lasersko Rezanje Aluminija Stanja Specifikacija

Opis cena v povezavo, je za 90pcs aluminijaste pločevine: 7075 1,5 mm 15pcs;7075 2 mm 15pcs; 3mm 7075 15pcs; 2024 1,5 mm 15pcs;2024 2 mm 15pcs; 2024 3 mm 15pcs

Sorodni Izdelki

Pakiranje in Odpremo

Pogosta VPRAŠANJA Kako lahko kupim znak iz vaše spletne strani ?Lahko pošljete povpraševanje v naši saler je predal ali na klepet trademanager online.Nam vaš znak ali logotip, če imate popoln črpanja(približno znak, barva,velikost,vgradnja); Če ga niste, vam bomo recommand vašo korist slogu in vam druge informacije.Kaj je vaš znak ceno?Naš znak je po meri in so različnih materialov in umetnostne obrti, tako da je cena tudi drugačen.Vendar pa naše cene razumne na trgu,in obljubljamo, boste dobili najboljše kakovosti izdelkov.Kontaktirajte nas in preiskave vsakem trenutku boste vedeli, cena in satisficated ceno.Kako plačati ?Sprejemamo Alipay, Paypal, Kreditne Kartice, T/T Western Union in drugih prilagodljiv način plačila.Jaz sem tako skrbi za kakovost izdelkov,lahko dobim vzorec iz vaše podjetje ?Ja, mi lahko pošljete vzorec za vas, če imate izrecno nameri sodelovanja z SHOWLIT in bi radi, da se za vaše zaupanje in stabilnega dobavitelja v prihodnosti.Kako dolgo je čas dostave?To je odvisno od vaše količine in velikosti, običajno 5-7working dni.Za vzorec, le 3 - 5 delovnih dni.Strank Povratnih POSLUŠANJE PRAVI GLAS IZ NAŠE STRANKE Opombe: 1.Cena na www.fijet.si temelji na zahtevo stranke.Vse druge zahteve, prosimo, obrnite na nas, preden je vaše naročilo.

2.Stroške prevozov na www.fijet.si morda ni pravilna, bomo ponovno izračuna pravilna glede na vaše podrobne zahteve. 3. Vse naše izdelke lahko meri.Prosimo, sporočite nam, spodaj podrobnosti pred dajanju vaše naročilo.Hvala. 1.kaj številke ali črke, ki želite narediti? 2.kaj je debelina material, ki ga želimo? 1 mm,2 mm ali 3 mm? 3.kaj je želeno velikost?

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Končna Površina Electroplated
Številka Modela SLT-0062
Blagovna Znamka SHOWLIT
Vrsta Vrata Plošče
Poreklo CN(Izvora)
Vrata Tablice Tip Prijavite Ploščo
Material Nerjaveče Jeklo

Podobni izdelki