Ogljikov Easywheel Brompton Super Lahka SEMA 25g Najboljše Kakovosti Premer 61mm Enostavno Kolesa Zložljiva Kolesa Zmogljivosti Obremenitev 40 kg

€34.19

Na seznam želja

Dele Koles

Opis izdelka


Prikaz izdelka

ZGODBA BLAGOVNE ZNAMKE

SEMA je dobro znane blagovne znamke iz Kitajske, je bilo ustanovljeno leta 2012, boutique kolo refiting ogljikovih dodatki.SEMA, ki se osredotočajo na ogljikovih vlaken uspela deli za več kot 6 let.Njegovi izdelki so ogljikovih kolesa, ročke, steblo, sedežna...Vse izdelke, ki so ročno visoke kakovosti lepe ogljikovih vlaken izdelkov.SEMA imajo 7 patemts, smo skozi nenehno optimizacijo načrt za izboljšanje izdelka, uspešnosti in kakovosti.Naše Poslanstvo: zavezani Smo, da izpolnjuje naše stranke po naših načrtovanje, testiranje, proizvodnje in kakovosti, odličnosti.

Dostava

1.Nudimo brezplačno dostavo po Kitajskem Post Registriranih Air Mail, to traja približno 5 - 30 dni, odpremljeno v vaši državi. 2.Če potrebujete element immedaitely lahko izberete, Fedex, DHL, TNT, UPS, ki jih lahko prispela v roku 7 dni. 3.Prosimo, upoštevajte, bomo ladjo iz element v roku 7 dni po plačilu sucessfully potrdil www.fijet.si.

Zamenjava & Vračilo

1.Sprejemamo zamenjavo v roku 7 dni, tako da, če obstaja kakršen koli damagement lahko zaprosi za replacemnet, vendar morate imeti, ladijski promet pristojbina za replacemnet/return.Ko bomo prejeli nadomestni element, bomo ladja je nova postavka, da boste čim prej. 2.Bomo preverili in preizkušen vsak predmetov, preden jih pošiljajo ven, prosimo, fell prosimo o tem.

Povratne informacije

1.Ker vaše mnenje je tako pomembno, za nas, vaši 5 star pozitivne povratne informacije je zelo cenjen. 2.Communicatting je najboljša rešitev za reševanje problema, zato vas prosimo, da nas kontaktirate, če obstaja kakršen koli problem, ali ne zadovoljiti s točko. 3.Trudimo se, da provid najboljšo storitev za vas, vaše zadovoljstvo je naša persuit.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Blagovna Znamka SEMA
Velikost 12-16inches
Teža 50g
Material Kolesa ogljika
Material Ogljikovih Vlaken
Uporablja Kolesa Cestna Kolesa
Številka Modela 16inch
Govoril Luknja 16-22H
Končna matt
Zavorni Sistem V Zavora
Ime Brompton ogljikovih easywheel
barve črna

Podobni izdelki