Tovarniško ceno v prahu hydrogel SAP Super Vpojnega Polimera Natrijev polyacrylate hrana razred natrijev polyacrylate

€12.39

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Opis Izdelka

Ime izdelka: Natrijev polyacrylate CAS: 9003-04-7 MF: (C3H3NaO2)n Plenic, ki uporabljajo SAP je dobro prepustnost, močno absorptive zmogljivosti in vzdrževalni sposobnost in vrnitev kriminalitete in pojav ne bo zgodilo pod določenim pritiskom.Poleg tega, acrylice monomer ostankov naše SAP v skladu z mednarodnimi standardi. •Super Vpojne Polimere(SAP) je copolymerized z akrilatom, ki je funkcionalni polimerni material, s super vode absorbira zmogljivosti. •Glavne funkcije super vpojnega polimera so absorbira, ohranjanje ali blokirati tekočine. •Super vpojnega polimera lahko v glavnem razdeljen na dve glavni kategoriji, ki sta Higiena razred in Kmetijstvo razred.Kategorije izdelkov: topilom;Polimeri;Acrylates:

Delovanje in Uporaba

Natrijev polyacrylate je polimer, ki vpije 300-krat svoje teže v vodi.Njegov vzdevek je Super Slurper.Uporablja se v otroške plenice, da otroka dna suho.To je tudi bolj priročen način, da zagotovijo vodo, da živali med transporation.Vodo namočeno polimer kristali ne razlitje, in živali, ki jih jedo, da bi dobili vodo.Druga pogosta uporaba je tal nadomestek, ki je tisto, kar mi bo pri tem poskusu. 1) Nontoxic, Varnosti in Okolju prijazno: nestrupen in brez okusa, brez onesnaževanja, za rastline, tla, podzemne vode, rože, sadje, drevje, pogozdovanje, je soilless gojenje rastlin v hladilniku prevoz in drugih poljščin. 2) Za Varčevanje Z Vodo. 3) Izboljšanje strukture tal. 4) Dolgoročno Veljavnost. 5) Visoko absorbira hitro. 6) Visoka stopnja izkoriščenosti vode, gnojil. 7) koren ne more priti putrefied ko absorbira dovolj vode. 8) Funkcija stabilnosti.Čeprav je v izredno suho regiji, koren ne bo razpadejo..

Uporaba na Hrano

Hrana (1) Kruh, pecivo, rezanci, makaroni, izboljšati izrabo surovin, za izboljšanje okusa in arome.Znesek 0,05%. (2) ribe, pastozne izdelki, konzervirane hrane, posušenih alg, itd., za okrepitev organizacije, da ohrani svež okus, okrepljen občutek za vonj (3) omaka, paradižnikova omaka, majoneza, marmelada, kisla smetana, sojino omako, sredstva za zgoščevanje in stabilizatorji. (4) sadni sok, vino, itd., disperzijskih. (5) sladoled, karaoke Shamil sladkorja, izboljšanje okusa in stabilnost. (6) zamrznjene hrane, vodne rastline, površina, želeji (ohranjanje).

Zakaj Izbrati Nas ?

1. Dolgo zgodovino in stabilno proizvodnjo, Smo se proizvaja kelator izdelki za več let., 80% izdelkov, so za izvoz .imamo več kot 8 let kemijskih izvozne izkušnje in tudi nudimo dobro in konstantno tovarniško ceno. 2. Strog nadzor kakovosti sistema, Smo strogo kontrolo kakovosti, sistem, Vse naše technicist so strokovni , so strogo na kontrolo kakovosti. 3. Brezplačne vzorce na voljo, Če ste nakup namen, se obrnite na nas, ki smo ga poslali iz vzorca.Obljubljamo enake kakovosti, kot večino količino . 4. Hiter odziv 24h na linijo in hiter odgovor 5. Konkurenčne cene, lahko obiščete našo tovarno kadarkoli,prav tako lahko jemanje vzorcev, smo prepričani, da naša cena je zelo konkurenčni na tem trgu in kakovosti je najboljši

Več Blago, Ki Je Na Voljo

Gibberellic kislino (GA3) 90%TC, GA4+7 90%TC GA3 10%Tablet, GA3 20%Tablični GA3 10%SP, GA3 20%SP, GA3 40%SP GA3 3%ES, GA3 4%ES Natrijev nitrophenolate (ATONIK) 98%TC Natrijev 5-nitroguaiacolate (5-NGS) 98%TC Natrijev orto-nitrophenolate 98%TC Natrijev para-nitrophenolate 98%TC Dietil aminoetil hexanoate (DA-6) 98%TC Triacontanol 90%TC, Triacontanol 0.15% mleko v prahu, 4-Chlorophenoxyacetic kislina (4-CPA) 98%TC Sodium 4-Chlorophenoxyacetic kisline (Na-4-CPA) 98%TC 6-benzylaminopurine (6-BA) 98%TC 6-aminofurfurylpurine (6-KT) 98%TC Forchlorfenuron (CPPU/KT-30) 98%TC Brassinolide 90%TC, Brassinolide za 0,1%SP, 0.15%SP, ZA 0,2%SP 0.01%SP α-naphthaleneacetic kisline (NAA) 98%TC Natrijev NAA (Na-NAA) 98%TC 3-Indolebutyric kisline (IBA) 98%TC Kalij IBA (K-IBA) 98%TC 3-Indoleacetic kislina (IAA) 98%TC, Natrijev IAA(Na-IAA) 98%TC 2-(1-Naphthyl) acetamide (NAD) 98%TC β-naphthoxyacetic kisline (BNOA) 98%TC Chlormequat klorid (CCC) 98%TC Paclobutrazol 95%TC Mepiquat klorid 98%TC, Če potrebujete več, vas prosimo, kontaktirajte me prosto

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Ime izdelka natrijev polyacrylate
Delievery čas V 3 dneh
Peko & Pecivo Orodja Tip Torta/Jajce Tart Plesni
MF
EINECS Št.
Stanje Podrobno
barve Bela
Po Prodaji Storitev dolgo življenje
Številka Modela FM020
Vrsta Peko & Pecivo Orodja
Komplet Število 1
Material Tkanine
Park 5000KG
Funkcija hydrogel SAP Super Vpojnega Polimera Natrijev polyacrylate
Pakiranje 100 gramov/vrečko
Certificiranje CIQ
Cas 9003-04-7
Čistost

Podobni izdelki