YHcouldin Blazinic, ki je Primerna za Logitech G35 Slušalke Mehkega Usnja Uho Blazine Dihanje Očesa Tkanine, Zamenjava Earpads

€6.42

Na seznam želja

Opis izdelka


Postavka Opis

Primerni za Logitech G35 Slušalke. 1. Par uho blazine, brez slušalke. 2. Pogoj: Ni original, ampak 100% čisto nov. 3. Barva: Črna 4. Dve Materiali: Umetno usnje / vještačka usnje、Dihanje očesa tkanine 5. Polnilo: Goba pene Prodajne Točke: mehke materiale, udobno nositi, trajno uporabo.

Ta Postavka Ni Vaš Slušalke Model ?

Da prihranite čas, se, prosimo, obrnite na nas in pustite sporočilo, se bomo zagotoviti pravi izdelek za vas.

1. Vještačka Usnje Materiali

2. Dihanje Očesa Tkanine Materialov

1 Kos Glavo

Toplo Nasveti:

Bomo poskušali naše najboljše, da kažejo izdelka, kot je v resnici.Vendar pa se zaradi razlike med fotograranjem svetlobo in zaslon, je lahko barva razlika, prosimo, da upoštevate dejanski predmet.

Zakaj Moramo Zamenjati Blazinice za Ušesa ?

1. Visoka kakovost uho blazine se lahko prilagodijo različnih oblik zunanje uho, kar slušalke, ki je ni tako enostavno, da odpadejo. 2. To lahko učinkovito zaščito naših ušes in se izognili nelagodje, ki je posledica nošenje slušalke za dolgo časa. 3. Izboljšanje kakovosti zvoka slušalke. 4. Redna zamenjava lahko, da osebno higieno čiščenje.

Pogosta VPRAŠANJA

V1: Kaj cena vključuje?A1: Samo izdelek, ceno in del express pristojbina.Q2: Ko bo blago poslane po tem, ko bi se postavi?A2: Običajno 2-5 delovnih dni.V3: ali se strinjate drop-shipping model?A3: Da.Če ste naročilo, prosim, pustite sporočilo, da nam sporočite, da ste dropshipper, in bomo odstranili naše okolje "YHcouldin" blagovne znamke.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Blagovna Znamka YHcouldin
Material Drugi
Velikost Standard
Postavka Vrsta Blazinice Za Ušesa
Paket Da,
Številka Modela za Logitech G35 Slušalke

Podobni izdelki