Mikrofon Filter Petje Vetrobransko Steklo Ščit Pod Cast Dvojno Dvojno Plast Anti Mic Metal Studio Filter

€4.64

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Značilnosti:

1. Uporabite Mikrofon Filter, če želite takoj izboljša zvok vokalno posnetke!Plosive zvoke, kot so "p" in "b" ustvari nenadnem izbruhu zračnega tlaka, ki lahko ustvari bassy "" v vašem vokalnih posnetkov, uničuje, kaj bi lahko bilo odlično sprejeti

2. Vpenjalni vijak z dolgo roko clam priložite vaš stojalo za mikrofon.

3. Ščiti vaš mikrofon iz sline/ pljuvali

4. 360-stopinjski prilagodljiv gooseneck imetnika

5. Vrtljivo držalo za enostavno namestitev

6. Nastavljiv sponko ustreza varno, da vse stojalo za mikrofon

Specifikacije:

Barva: Črna

Zaslon Premer: 15 cm/5.9"

Vratu Dolžina: 37 cm/14.6"

Paket Je Vključeno:

1 x Dvojno Plast Mikrofon Ščit Filter (ne vključuje Stojalo za Mikrofon in Mikrofon)

Nasveti:

1 Ne uporabljajte datoteke iz USB flash neposredno.Da bi bilo bolje najprej kopiranje datotek v računalnik deluje in nato kopirate nazaj na USB flash po operaciji.

2 razširiti USB flash njeno življenjsko dobo, da bi bilo bolje, da ga priključite na USB ključek navzdol po operaciji asap.

3 Pred odstranitvijo USB, prosim izbrisati simbol na desni strani zaslona osebnega RAČUNALNIKA, da se izognete manjkajoče datoteke v jed.

4 Prosimo, da ne formatirate USB pogosto je za to lahko poškodujejo USB flash.

Pošiljke:

1 naslov za dostavo: Bomo ladja po privzeti naslov, ki ste ga dal in prosimo, poskrbite, da je naslov pravilen.Vljudno prosim, upoštevajte, da bo dodatno ladjar stroškov, če je naslov oddaljeni ena.Vse blago, vključno z brezplačno dostavo, ne vključuje daljinski dostave stroškov.

2 Najbolj naročila, bo poslana v roku 3-5 delovnih dni po plačilu potrditev.Če obstaja izjema, smo vas bo objavil pusti sporočilo.

3 Pošiljatelj: "Brezplačna Dostava" element bo objavil China Post Air Mail, predmete je mogoče preverjati in spremljati na spletu.Dostava običajno traja od 30 do 60 dni.Za blago, ki ni brezplačna dostava ali če obstaja kakršen koli druge zahteve ladijskega prometa, prosimo, obrnite se na storitev za druga izbira, tako kot so DHL, UPS, Fedex, itd.in dodatnih stroškov, bi moral biti na kupca strani.

4 Ko prejme blago, prosimo preverite, ali je paket, ki je lomljen in blaga je v REDU.Če je zlomljeno zaradi pošiljke, vas prosimo, da fotografije.Mi bo pomagal, da zahteva odškodnino za vas.

5 Uvoznih dajatev, davkov in dajatev, ki niso vključene v predmet, ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

Povratne informacije:

Smo iskreni prodajalec na www.fijet.si.Vse naše predmeti prihajajo iz Kitajske, z visoko kakovostjo.Če imate kakršne koli težave po prejeti izdelke, se nemudoma obrnite na nas.

Povratne informacije so za nas pomembno, prosimo, vzemite si čas, da pustite pozitivne povratne informacije, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.Smo zagotovilo, da storijo enako za vas.Hvala, ker ste nam daje priložnost, da bi stvari za dobro komunikacijo.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Blagovna Znamka RV77
Paket No
Uporaba Računalnik Mikrofon
Poreklo CN(Izvora)
Nastavite Vrsto En Mikrofon
Pretvornik Kondenzator Mikrofon
Sporočilo Žično
Številka Modela /
Slog Gooseneck Mikrofon

Podobni izdelki